Mi történik a halál után?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkozom ezen. Mi történik a halál után? Miért pont most élek,miért nem 500 évvel ezelőtt? Az "Én" örökre eltűnik a halállal vagy nem? Egyszerűen nem tudnám elfogadni amit sokan mondanak hogy semmi sincs. Rengeteg milliárd "Én" születik és hal meg az idő múlásával. Végtelen körforgás az egész? Minket csak a természet alkotott vagy van valami ami megmarad halál után? Az ember csupán kémiai,biokémiai folyamatok vagy több annál? Mit gondoltok?#halál után #ember halála
2019. jan. 19. 12:19
41/46 anonim válasza:
"Talán amik igazából vagyunk az ugyan nem megfogható, de benne van minden emberben."
Rossz alapokra épül az elme! "A test a léleknek csak azon része, amit érzékszerveinkkel érzékelni tudunk." Magyarul, az az energiahalmaz amiből vagyunk, jóval nagyobb,-több energiából tevődik össze- mint amit valóságnak tapasztalunk. A lélek energiamezejét azért nem érzékeljük az egészet, mert szakosodott érzékszerveink vannak.
42/46 anonim válasza:
Azt hogy a halál után mi van senki nem tudhatja amíg el nem jön az az idő. Halálunk napjáig csak hinni tudunk valamiben mivel nem tudhatjuk biztosan. Én a reinkarnációban hiszek,a szüleim pedig a kereszténységben. A valláson pedig én nem vitatkozok senkivel addig amíg meg nem próbálja rám erőltetni. Én azért hiszek abban amiben mert nem tudtam Istenben hinni.Mindig arra jutottam hogy ha Isten annyira szeret minket akkor miért van ennyi rossz a világban.Miért éheznek felnőttek és gyerekek milliói mikor állítólag Isten mindenkit szeret és mindenkinek segít? Ezért hiszek a reinkarnációban.Mivel a reinkarnáció nem egy személy csak egy történés.És ez áll legközelebb hozzám.Mivel úgy gondolom hogy minden élet ér annyit mint a másik. Ja és hogy ne legyen félreértés abban a fajta reinkarnációban hiszek amelyben emberből is lehet növény vagy állat és fordítva is.
43/46 anonim válasza:
Reinkarnációval kapcsolatban: fogyatékossággal élőkre azt mondják, hogy pl. "előző életedben biztos nagyon szemét ember voltál, hogy most megkaptad milyen kiszolgáltatottan élni"
44/46 anonim válasza:
Minél többet tudunk meg magunkról és a világ működéséről annál biztosabb, hogy nincs halál után semmi, csak temetés. Bizonyíték számtalan van csak józan paraszt ésszel kell végig gondolni, hogy gyakorlatilag minden biológiai funkció megmagyarázható. Nem kell különösképp médiumnak lenni hozzá, vagy vallásosnak.
45/46 anonim válasza:
Utolsó előtti, na ebben viszont nem tudok magammal dűlőre jutni hogy van e annak köze hogy hogyan éltél egy életben ahhoz hogy a következőben hogyan fogsz. De ha így van akkor előző életemben nagy sggfej lehettem.
46/46 cami55 válasza:
Ez börtön bolygó! A szabadulás a test halála! A lélek ki szabadul a fogságból!Ez árnyékvilág! A lélek fény természetű! És örökfényességre vágyik! Ezért az öngyilkosság szökési kisérlet! Van aki többször meg próbálja! Itt a földön csak biórobotok vagyunk! Mindenki! Az igazság a fény odaát van! Stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!