Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik velünk halál után?

Mi történik velünk halál után?

Figyelt kérdés
Biztos olyan lehet mint az alvás, hogy nem tudaz magadról. Na de hogy örökre... nem tudnám soha elképzelni hogy soha többé nem ébredek fel. Hogy nem hallok, látok , érzek, dolgokat, hogy nem gondolkodok. Ha az ember meghal télleg mindene elvész? Kivéve a csontjai és a fogai
2018. febr. 16. 01:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Az ami a születésed elött volt
2018. febr. 16. 01:36
 2/22 anonim ***** válasza:
24%
Eltemernek földet húznak rád, de előtte kibeleznek. Aztán szépen rohadtsz megfele, férgek esznek vagy patkányok. Nálunk például a temetőben a patkányok mind meg ették a hullákat. De legalább már nem éhesek.
2018. febr. 16. 01:40
 3/22 A kérdező kommentje:
Akkor nem is tudtam magamról,nem léteztem. Szóval újjá fogok születni valamikor egy új testben. Szerintem nincs olyan hogy örök halál. Semmi nem tarthat örökké. Oké mondjuk nagyon sok minden semmivé vállik, de hogy mi is... abba egy kicsit nehéz belegondolni. Hogy az "ÖRÖKRE" szó létezik e? Kiszámíthatatlan, végtelen időről beszélünk és hogy mi addig hallottak leszünk, lehetetlen.
2018. febr. 16. 01:48
 4/22 A kérdező kommentje:
Valamikor szerintem egyszer úgyis újjáéledünk lehet évszázadok, évezredek múlva , de örökre halottak szerintem nem leszünk
2018. febr. 16. 01:51
 5/22 anonim ***** válasza:
10%
Újjászületsz,persze ki miben hisz.
2018. febr. 16. 05:48
 6/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lesz de nekem is elfogadhatatlan, hogy megszűnök létezni.

Én bízom benne, hogy lesz folytatás és hogy találkozhatom majd azokkal akik már ott vannak.

Reménykedem mert anélkül nagyon ijesztő a halál.

2018. febr. 16. 08:36
 7/22 anonim ***** válasza:
25%
Leehet szinesíteni, de a halál utáni állapot olyan mint a születésed elötti.. Nincs fogalmad róla..Meghalsz megszünsz létezni, és ennyi. Persze az embereknek kell valami kapaszkodó, hogy biztos nem lehet ennyi.
2018. febr. 16. 10:46
 8/22 theradion válasza:
Azt hiszel, amit akarsz erről. De becsületes, őszinte válasz erre a kérdésre egy létezik csak: nem tudjuk.
2018. febr. 16. 11:05
 9/22 anonim válasza:
9%
Még soha senki nem tért vissza a tényleges halálból.Mindenki csak találgat, mindenki azt hisz amit akar! De ha racionális akarok lenni, mert miért is ne lennék az, akkor az ég világon semmi sem lesz,miután teljesen leállnak a szervezetedben a folyamatok.Félni nem kell tőle, sokáig nem fog fájni 😆
2018. febr. 16. 11:52
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

6os vagyok.

Anyukám 2 éve küzd a rákkal.Lassan vége lesz.Muszáj hinnem, hogy vár rá valami ott különben beleőrülnék, hogy elmegy.Így is felfoghatatlan.Az ad egy pici megnyugvást, hogy együtt lehet majd a már ott lévőkkel.Nekem szükségem van egy ilyesfajta hitre.

2018. febr. 16. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!