Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik velünk halál után?

Mi történik velünk halál után?

Figyelt kérdés
Biztos olyan lehet mint az alvás, hogy nem tudaz magadról. Na de hogy örökre... nem tudnám soha elképzelni hogy soha többé nem ébredek fel. Hogy nem hallok, látok , érzek, dolgokat, hogy nem gondolkodok. Ha az ember meghal télleg mindene elvész? Kivéve a csontjai és a fogai
2018. febr. 16. 01:11
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
sok mindent mondanak erről a témáról,egyben sok hülyeséget ...szerintem ha vlk meg hal csak a fizikai teste hal meg,a lelke felemelkedik és olyan lesz mind a szellem.Majd érezni fogja hogy ki szerette ezt a személyt és ki nem mindent meg tud,bele lát más emberekben és érezni fogja hogy mit érez,és hiába beszél senki nem haja,ha pl vlk mindig sirassa az elhunytatt az érzi ha ott van...tovább nem fokoznám olyan mitha szellem lenne nincs fizikai teste sokkal könyebb, nincsenek fájdalmai és nem érzi a testét....majd minden valósággal az a személy fel támad .vagy a menyországba jut vagy a pokolba,ha jó ember volt és hit Istenbe akkor a menyországban,ha rossz akkor a pokolban ahol szenvedni fog és ujra ujra meghal,ha a menyországban akkor vidám lesz itt lesz az igazi élet,és találkozni fog a halott szeretteivel...én ebben hiszek!
2018. febr. 18. 23:23
 22/22 anonim válasza:
Hogy miért hiszek ebben ez a legvalószinübb esélye...Mivel létezett Jézus aki meghalt és feltámadt megnyilt a menyország ajtaja létezik gonosz,és jó és ha meghalunk akkor azután jön az igazi élet...szerintem ha meghalunk ez vár ránk de mindenki más hogy gondolja,ezt senki nem tudhassa persze sok mindent feltételeznek
2018. febr. 18. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!