Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik velünk a halál után?

Mi történik velünk a halál után?

Figyelt kérdés
ti mit gondoltok erről? engem mostanában nagyon sokat foglalkoztat ez a kérdés.

2015. aug. 27. 18:12
 1/10 anonim válasza:
15%
porra leszel es molekulaid visszakerulnek az univerzumba ahonnan lettol es ahogy a biblia is megmondja.
2015. aug. 27. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
A halal utan hasznosit minket a termeszet. A husod es egyeb dolgaidat megeszik a fergek. A csontvazad meg elvan maganak:D
2015. aug. 27. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de mindig érdekelt a lassú fájdalmas halál. Csak az életem jobban szeretem.

Majd kiderül.

2015. aug. 27. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
7%

A kérdésedre a válasz a következő. Az történik veled a anyagi test elválása után, amilyen az életben a gondolkodásmódod volt. De a legfontosabb rész az, mikor végleg elválsz az anyagi testtől. Ha ezt tudatosan megtudod tenni, akkor kerülsz a legkívánatosabb helyzetbe.

A kulcs; a tudatosság! Hogy mi történik pontosan jelenleg nem lehet megmondani, mert állandó változáson megyünk keresztül. Még a Teremtő sem tudja, mit teszel 5 perc múlva!

Csak a lehetőségeket ismeri, de bizonyosságot nem, ez a lényege az egész létezésnek.

2015. aug. 27. 18:37
 5/10 Ozmium42 ***** válasza:
58%
Te a halálodig vagy te, utána nem vagy. Veled, a te halálod után, nem történik semmi.
2015. aug. 27. 19:58
 6/10 anonim válasza:
szerintem ujjá fogunk születni!
2015. aug. 28. 13:13
 7/10 anonim válasza:
valamiként...
2015. aug. 28. 13:13
 8/10 K. D. G. válasza:
83%
Elkezd bomlani a holttested és megesznek a bogarak/férgek.
2015. aug. 28. 17:31
 9/10 anonim válasza:

Nos ez egy igen nagy Filozófiai kérdés. Ha az anyagi változásokra vagy kíváncsi ne is olvasd el a válaszom.

Rengeteg elmélet létezik erre a kérdésre. Ez legjobban a vallástól függ. Természetesen én senkit nem különböztetek meg vallásilag. Nos tehát a keresztény elmélet szerint ha jó voltál az életedben akkor a mennybe jutsz, ha pedig csaltál, loptál, stb... Akkor a pokolra jutsz.

Megint más elmélet szerint viszont újraszületsz.

Vagy új felsőbb dimenzióba kerülsz. De lehet hogy az alvilágba jutsz ahol letöltheted büntetésed, vagy épp megérdemelt pihenésed.

Az egyik elmélet szerint halálakor a testéből kiszáll a lélek és egy új testet keres magának hogy újraszülethessen, de ha jó voltál életedben befejezheted ezt a kőrözést és mehetsz a mennybe.

Egy biztos hogy nagyon nehéz belegondolni hogy mi lesz halál után.

2015. szept. 7. 22:25
 10/10 anonim válasza:
0%
Próbáld ki XDD Bocsi muszály volt ezt elsütnöm. Nem tudom azt tudom csak hogy a testünkel mi lesz.
2019. dec. 11. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!