Mi történik velünk a halál után?
Nem tudom, de mindig érdekelt a lassú fájdalmas halál. Csak az életem jobban szeretem.
Majd kiderül.
A kérdésedre a válasz a következő. Az történik veled a anyagi test elválása után, amilyen az életben a gondolkodásmódod volt. De a legfontosabb rész az, mikor végleg elválsz az anyagi testtől. Ha ezt tudatosan megtudod tenni, akkor kerülsz a legkívánatosabb helyzetbe.
A kulcs; a tudatosság! Hogy mi történik pontosan jelenleg nem lehet megmondani, mert állandó változáson megyünk keresztül. Még a Teremtő sem tudja, mit teszel 5 perc múlva!
Csak a lehetőségeket ismeri, de bizonyosságot nem, ez a lényege az egész létezésnek.
Nos ez egy igen nagy Filozófiai kérdés. Ha az anyagi változásokra vagy kíváncsi ne is olvasd el a válaszom.
Rengeteg elmélet létezik erre a kérdésre. Ez legjobban a vallástól függ. Természetesen én senkit nem különböztetek meg vallásilag. Nos tehát a keresztény elmélet szerint ha jó voltál az életedben akkor a mennybe jutsz, ha pedig csaltál, loptál, stb... Akkor a pokolra jutsz.
Megint más elmélet szerint viszont újraszületsz.
Vagy új felsőbb dimenzióba kerülsz. De lehet hogy az alvilágba jutsz ahol letöltheted büntetésed, vagy épp megérdemelt pihenésed.
Az egyik elmélet szerint halálakor a testéből kiszáll a lélek és egy új testet keres magának hogy újraszülethessen, de ha jó voltál életedben befejezheted ezt a kőrözést és mehetsz a mennybe.
Egy biztos hogy nagyon nehéz belegondolni hogy mi lesz halál után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!