Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik a halál után?

Mi történik a halál után?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkozom ezen. Mi történik a halál után? Miért pont most élek,miért nem 500 évvel ezelőtt? Az "Én" örökre eltűnik a halállal vagy nem? Egyszerűen nem tudnám elfogadni amit sokan mondanak hogy semmi sincs. Rengeteg milliárd "Én" születik és hal meg az idő múlásával. Végtelen körforgás az egész? Minket csak a természet alkotott vagy van valami ami megmarad halál után? Az ember csupán kémiai,biokémiai folyamatok vagy több annál? Mit gondoltok?

#halál után #ember halála
2019. jan. 19. 12:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

Sok a semmit tudó, vak ember.

Ha privátban van konkrét kérdésed, szívesen megválaszolom.

De ide már szomorú választ írni.

2019. jan. 19. 17:43
 32/46 anonim ***** válasza:
0%
Sokan szobrot emelnének számodra, ha bizonyítanád, hogy odaát vár valami.
2019. jan. 19. 19:35
 33/46 A kérdező kommentje:

Azok akik abban hisznek hogy semmi sincs a halál után azokat semmivel se lehet meggyőzni. Bár ha picit is gondolkodnának akkor másképp látnák a helyzetet.

2019. jan. 19. 20:49
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
A halálközeli élményekkel kapcsolatban is (részben) bebizonyították, hogy széndioxid hiánya idézi elő.
2019. jan. 19. 21:00
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
Én meggyőzhető lennék, bizonyítékokkal, mert félek, rettegek a semmitől... Tudom hogy akkor ez már nem fog zavarni de a tudatom fél tőle.
2019. jan. 19. 21:01
 36/46 A kérdező kommentje:

Ide nem bizonyíték kell hanem gondolkodás. Ki vagy te? Miért vagy itt? Véletlennek gondolsz mindent ami kialakult vagy mindennek meg van az oka ami most van?

Ezekre a kérdésekre ne válaszolj ,hanem tedd fel magadnak és gondolkodj.

A halálközeli élmények amik interneten terjednek kamuk,én olyan videót is láttam hogy a kórházban egy férfiból kiszált a szellem/lélek. Rengeteg a becsapás ,ne dőlj be nekik ,hagyd ezeket figyelmen kívül.

2019. jan. 19. 21:14
 37/46 anonim ***** válasza:
Talán amik igazából vagyunk az ugyan nem megfogható, de benne van minden emberben. Erre a belső változatlan valamire rakódik rá az egyéni szokási mintázatunk. Ezeket a belső szokáshalmazokat kezdjük követni, és elraktározni (memória) aztán ezeken gondolkodunk - és ennek a folyton változó gondolatfolyamnak hisszük magunkat. De várható volt az elejétől hogy adott helyzetekben hogyan fogunk cselekedni, és ezért kb milyen utat járunk be. Már szerintem a megszületésünk is azért pont ott történik, mert onnan indulva tudjuk ezt azt életutat (tapasztalást) hatékonyan bejárni. Aztán mikor elég idősek leszünk elérünk ennek a tetőpontjához, és megmutatkozik hogy tudunk ezekkel a a dolgokkal emberként benne lenni a világban. A cél talán az lenne hogy el tudjuk hagyni azokat a szokásainkat, amiket már nem tartunk jónak. Ez lenne a fejlődés kulcsa. Mert talán ha meghalunk, és továbbmennek a belső szokásaink - majd a következő valaki életében is kitermelődnek a megoldatlan problémák...
2019. jan. 19. 21:23
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

"hogy semmi sincs a halál után. Van bizonyítékotok rá?"

A múltban annyi, de annyi különféle ember halt meg. Ha volna valami, akkor gondolod, hogy egyiknek se lett volna annyi gógyéja, hogy ezt tudassa valahogy az élőkkel? A nagy számok törvénye a bizonyíték, hogy a halállal teljesen megszűnik az élet! A pokol viszont létezik szerintem. Mert ha belegondolsz, a tudat energiahalmaza sem oszlik el külső segítség nélkül. Halállal a tudat egyben maradása a térben nagyon borzasztó lehet. Érzékszerveitől megfosztva cselekvésképtelenül csak lenni a térben ez még a pokolnál is rosszabb. Majd mikor ez már "beleég" a gondolatba, az emlékeket "égeti", Nos ez a pokol!

2019. jan. 20. 08:44
 39/46 anonim ***** válasza:
34 említette a halálközeli élményeket. Hogy lehet, hogy mindenki ugyan azt vagy közel ugyan azt halucinálja?
2019. jan. 20. 10:02
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
A halálközeli élmények beszámolóiból csak egyetlen közös van. Ez pedig a fehér fény, amit akkor látunk, mikor a szem színekre szakosodott idegrendszere kezdi felmondani a szolgálatot.
2019. jan. 20. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!