Mi történik a halál után?
Sok a semmit tudó, vak ember.
Ha privátban van konkrét kérdésed, szívesen megválaszolom.
De ide már szomorú választ írni.
Azok akik abban hisznek hogy semmi sincs a halál után azokat semmivel se lehet meggyőzni. Bár ha picit is gondolkodnának akkor másképp látnák a helyzetet.
Ide nem bizonyíték kell hanem gondolkodás. Ki vagy te? Miért vagy itt? Véletlennek gondolsz mindent ami kialakult vagy mindennek meg van az oka ami most van?
Ezekre a kérdésekre ne válaszolj ,hanem tedd fel magadnak és gondolkodj.
A halálközeli élmények amik interneten terjednek kamuk,én olyan videót is láttam hogy a kórházban egy férfiból kiszált a szellem/lélek. Rengeteg a becsapás ,ne dőlj be nekik ,hagyd ezeket figyelmen kívül.
"hogy semmi sincs a halál után. Van bizonyítékotok rá?"
A múltban annyi, de annyi különféle ember halt meg. Ha volna valami, akkor gondolod, hogy egyiknek se lett volna annyi gógyéja, hogy ezt tudassa valahogy az élőkkel? A nagy számok törvénye a bizonyíték, hogy a halállal teljesen megszűnik az élet! A pokol viszont létezik szerintem. Mert ha belegondolsz, a tudat energiahalmaza sem oszlik el külső segítség nélkül. Halállal a tudat egyben maradása a térben nagyon borzasztó lehet. Érzékszerveitől megfosztva cselekvésképtelenül csak lenni a térben ez még a pokolnál is rosszabb. Majd mikor ez már "beleég" a gondolatba, az emlékeket "égeti", Nos ez a pokol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!