Mi történik a halál után?
Attól tartok, hogy a halál után a "semmi" van, ugyanaz, ami születés előtt.
Félelemmel tölt el, hogy akkor majd soha többet nem fogok magamról tudni, végérvényesen megszűnök létezni.
Nem muszáj elfogadni. Sokan abban a hitben halnak meg, hogy újjá születnek vagy letelepednek a Mennyországban, mert ott "állítólag" a munkalehetőség. 😁 Ha már úgy
sem lesz lehetőséged megbánni bármit is, vagy olyasmi, amin eltudnál gondolkodni... Végül is mindegy mi van a halálod utan. Majdcsak azért fog létezni az általad "kreált" fantázia, mert sok "én" személyiség létezik. Higgy, amiben akarsz, lehetsz pásztor is, ha már nem tudod elviselni a nyomasztó valóságot. 👍
Már tezeneves korom óta engem is foglalkoztat a halál utáni gondolat, időnként halál félelem is előtör belőlem. :) sokszor olyan érzésem van minta jártam már ott, vagy átéltem már ezt az élményt, de biztosan tudom hogy mégsem.
De szerintem erre sosem kapunk értelmes választ, ugyanis onnan senki sem tért meg vissza.
Hidd csak ezt, de az igazság más.
Persze akik szerint semmi sincs azok szerint minden "véletlen" alakult ki. Szerintem meg nem. Kisgyerekkoromban olyan érzésem volt hogy ide "kellett" születnem,ehhez a családhoz ahol jelenleg vagyok. Később ez a érzés elmúlt. Egyszerűen nem tudok mindent figyelmen kívül hagyni és rá vágni hogy semmi sincs a halál után. Sokan ilyenek ,de én nem.
Kérdező, bizonyítsd be számunkra, hogy igenis, van valami. Kézzelfoghatóan, egyértelműen, minden kétséget kizáróan bizonyítsd be.
Ha ezt nem tudod megtenni, akkor ne mondd annak, aki mást hisz, hogy "az igazság más".
Olvass vissza.Nem írtam egy szóval se hogy tudom az igazságot. De ti se tudjátok akik rá vágjátok hogy semmi sincs a halál után. Van bizonyítékotok rá? Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!