Szerintetek mi történik a halál után?
Hát ez az a dolog amire mindenki más mondd. Mert ha az igaz hogy beolvadsz egy felettes jóba, és csak valami éteri dolog leszel, aminek nincs tudata, vagy újjászületsz de minden emlék nélkül, annak végülis mi értelme?
Mert az emberek végső soron arra vágynak hogy ha meghalnak, utána is ebben a materiális testben maradjanak, (vagy hasonlóban), tovább éljenek, egy szebb helyen, rég elvesztett szeretteikkel.
Na most ha az első két elmélet teljesül, akkor a második nem válik valóra értelemszerűen.
Én azt gondolom, hogy csak sötétség van, elalszunk álom nélküli álomba, a fény amit látnak, és amit éreznek az emberek, csak egy agyi aktivitás, amit úgymond behallucinálnak. Mondhatják nekem, hogy milyen isteni érzés volt, meg hogy milyen dolgokat láttak. Az amit látsz elsősorban agyban dől el. ÉS úgy gondolom hogy azok az emberek akik úgymond visszatértek, csak valamilyen játékba estek a saját képzeletükkel, hiszen ekkor ami marad az emberi testnek az az agyi aktivitás.
Én úgy gondolom, hogy ha meghalunk, újjászületünk. De nem mi, hanem az anyag amiből vagyunk. Az nem vész el, csak átalakul. Hisz mindannyian csak csillagporból és egyéb űr anyagokból állunk. A testünk bekerül a földbe, és minden élőlény ami ott van felveszi annak tápanyagait.
Hát valahogy így gondolom. Ugyanakkor pedig hiszek minden "humbugban" és dajkamesében, szellemekről és természetfeletti lényekről. Viszont azt mégsem állítom hogy van valami tudatos (!) lét a halál után, mert az 50-50% eséllyel csak egy önámítás az életemre nézve.
Higgyek talán olyan emberek szavában akkor 4 percre halottak voltak? És ha tévedtek? Csak képzelődtek? Nem fogom az életem aláfektetni ennek. Hamarabb hiszek a földönkívüliekben is. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!