Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történik a...

Szerintetek mi történik a halál után?

Figyelt kérdés
Tudom, ez egy hülye kérdés, de végülis kész, vége? Sötét lesz minden és nem fogunk érezni semmit? Az is előfordulhat, hogy teljesen más élőlények leszünk, és a múltra nem fogunk emlékezni? Én mindig kiváncsi voltam erre, és kiváncsi vagyok a véleményetekre! Mit gondoltok?

2018. márc. 25. 09:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Remélem történik valami jó, ami hosszú ideig tart. Így a 30 évem alatt nem sikerült tartósan jó dolgot összehoznom, csak időszakokra.
2018. márc. 25. 09:21
 2/19 anonim válasza:
Egy időben sokat agyaltam ezen. Végül arra jutottam, hogy lehet, hogy olyan dolog történik amit az emberi agy elkepzelni sem tud. Kitudja?!
2018. márc. 25. 09:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem újjá születünk. Én úgy képzelem hogy villanás sötétség meghalsz majd minden emlék nélkül megszületsz.
2018. márc. 25. 09:31
 4/19 anonim válasza:
82%
Ennél ami most van biztos hogy jobb lesz. Kismillió elmélet van meg vannak halálból visszajött beszámolók is. Szóval valami van ott ,az energia meg az információ nem vész el csak átalakul. Beleolvadhatunk valami felettes tudatba, jöhet az Isteni megváltás, vagy újrabootól a rendszer egy másik testben,csak elfelejtjük a régit,
2018. márc. 25. 09:48
 5/19 A kérdező kommentje:
Szóval az is lehetséges, hogy régebben egy másik tulajdonsággal rendelkező ember voltam, és nem emlékszek az előző életemre?
2018. márc. 25. 10:42
 6/19 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom hogy valamire emlékszünk pl amikor úgy érzed hogy valahol jártál már vagy egy hasonló szituációba voltál már de nem tudod megmondani hogy mikor(dezsávű)
2018. márc. 25. 10:47
 7/19 anonim válasza:
Persze, ebben is sok millió ember hisz ,sőt vannak közvetett bizonyítékok is mikor kisgyerekek a semmiből olyan tudás birtokában vannak amit nem tapasztalhattak meg.
2018. márc. 25. 10:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Én most láttam egy amerikai énekest, és valahonnan nagyon ismerős volt, de nem tudom honnan. Amikor jobban megismertem egyre kezdtem elhinni azt, hogy ez az ember mintha fontos lett volna a számomra. És még ma sem értem, de lehet, hogy csak én tévedek, mert nem tudok angolul... De előre tudtam a nevét, lehet, hogy ez véletlen és csak én fújom fel a dolgot, de olyan hihetetlennek hangzik az egész.
2018. márc. 25. 10:57
 9/19 anonim ***** válasza:
pokol...
2018. márc. 25. 11:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Hát ez az a dolog amire mindenki más mondd. Mert ha az igaz hogy beolvadsz egy felettes jóba, és csak valami éteri dolog leszel, aminek nincs tudata, vagy újjászületsz de minden emlék nélkül, annak végülis mi értelme?

Mert az emberek végső soron arra vágynak hogy ha meghalnak, utána is ebben a materiális testben maradjanak, (vagy hasonlóban), tovább éljenek, egy szebb helyen, rég elvesztett szeretteikkel.

Na most ha az első két elmélet teljesül, akkor a második nem válik valóra értelemszerűen.

Én azt gondolom, hogy csak sötétség van, elalszunk álom nélküli álomba, a fény amit látnak, és amit éreznek az emberek, csak egy agyi aktivitás, amit úgymond behallucinálnak. Mondhatják nekem, hogy milyen isteni érzés volt, meg hogy milyen dolgokat láttak. Az amit látsz elsősorban agyban dől el. ÉS úgy gondolom hogy azok az emberek akik úgymond visszatértek, csak valamilyen játékba estek a saját képzeletükkel, hiszen ekkor ami marad az emberi testnek az az agyi aktivitás.

Én úgy gondolom, hogy ha meghalunk, újjászületünk. De nem mi, hanem az anyag amiből vagyunk. Az nem vész el, csak átalakul. Hisz mindannyian csak csillagporból és egyéb űr anyagokból állunk. A testünk bekerül a földbe, és minden élőlény ami ott van felveszi annak tápanyagait.

Hát valahogy így gondolom. Ugyanakkor pedig hiszek minden "humbugban" és dajkamesében, szellemekről és természetfeletti lényekről. Viszont azt mégsem állítom hogy van valami tudatos (!) lét a halál után, mert az 50-50% eséllyel csak egy önámítás az életemre nézve.

Higgyek talán olyan emberek szavában akkor 4 percre halottak voltak? És ha tévedtek? Csak képzelődtek? Nem fogom az életem aláfektetni ennek. Hamarabb hiszek a földönkívüliekben is. :'D

2018. márc. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!