Szerintetek mi történik a halál után?
Ki mit gondol róla attól függ.Én pl a mennybe meg pokolba nem hiszek , erősen ateista vagyok szóval :D
Lehet hogy ujjászületsz minden emléked nélkül ,és az anyag, energia, információ nem vész el , hanem csak átalakul, mint ahogy előttem írták,akár emberként vagy lehet mondjuk vmilyen bogárba vagy akár egy földön kívüli testbe születsz ujjá ( én ebben is hiszek , ha mi vagyunk , mások is vannak , csak fényévek vannak köztünk, de egyszer valamikor úgy is felfedezzük egymást) :D
Aztán az is lehet hogy meghalsz , kész ,vége , nincs semmi utána. Ezt senki nem tudja (még) megmondani .
Azt hiszem igazat mondanak akik visszajöttek.Ha csak kémiai folyamat az agyban akkor miért ugxan azok a fő elemek mint a testen kivüliség a fény az alagút stb.Hogy halucinálhatjaminedegyikük ugyan azt?
Teljesen különböző korú nemű társadalmi helyzetű emberek.
Nekem ezek a történetek valósnak tűnnek.De mivel visszafordultak nem tudhatjuk mi van utána.
Pontosan azért ugyanaz nagyjából mindenkié mert egy kémiai folyamat. Minden agy fényt és melegséget mutat neked.
Most mondhatod azt hogy te ezt nem hiszed, de neked elég ennyi bizonyíték arra, hogy ez a túlvilágra menetel? :D
Ha csupán az agyban felszabaduló kémiai vegyületek okoznák ezeket a képeket, akkor bizony mindenki mást tapasztalna meg.
Lenne, aki egy gyönyörű, virágos réten sétálgatna, esetleg egy kellemes trópusi tengerparton sütkérezne a napon, vagy épp rég elhunyt szeretteivel beszélgetne, stb.
Ezzel szemben, az emlékek meghatározó motívumai állandóak és megegyezőek.
Egyébként, a klinikai halál állapotában az agyhullámok megszűnnek, az agy inaktív állapotban kerül, így nem is generálhat képeket.
Sokkal valószínűbb az, hogy tényleg van valami odaát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!