Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik a halál után?

Mi történik a halál után?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkozom ezen. Mi történik a halál után? Miért pont most élek,miért nem 500 évvel ezelőtt? Az "Én" örökre eltűnik a halállal vagy nem? Egyszerűen nem tudnám elfogadni amit sokan mondanak hogy semmi sincs. Rengeteg milliárd "Én" születik és hal meg az idő múlásával. Végtelen körforgás az egész? Minket csak a természet alkotott vagy van valami ami megmarad halál után? Az ember csupán kémiai,biokémiai folyamatok vagy több annál? Mit gondoltok?

#halál után #ember halála
2019. jan. 19. 12:19
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
46%
ajánlom a témában Dr. Michael Newton- lelkünk útja című könyvét :)
2019. jan. 19. 13:52
 12/46 anonim ***** válasza:
35%

#10eske

Ez a te véleményed,én leírtam az enyémet,azt ahogy én érzek.Nem lehasalás a földre,csak semmi értelmét nem látom az egésznek.Számomra szomorú dolog hogy megszülettem,akármiért is történt meg,hisz nem kértem ezt az életet,csak kaptam.

Továbbá ha tényleg igaz hogy az élet körforgás,és valamilyen formévan újjászületünk,akkor remélem,hogy,mondjuk kabátakasztó leszek egy szekrényben.

2019. jan. 19. 13:53
 13/46 anonim ***** válasza:
13%
Az nem lehetsz sajnos:); Tudod, sokáigén is kerestem, mi az oka a létezésemnek egyátalán, rengeteg negatív dolog történt velem,DE mindig tudtam, hogy a sorsomat formálhatom, csak figyelnem kell a jelekre. Mostmár tudatosan a rosszat egy akadállynak tekintem, amit elfogadok és túljutok rajta.
2019. jan. 19. 14:03
 14/46 anonim ***** válasza:
13%
* bocs a helyesírási hibák miatt, az autocorrect mindig okosabb :)
2019. jan. 19. 14:04
 15/46 anonim ***** válasza:
0%
Ne érts félre,nincs semmi negatívum az életemben..Röviden:az iskola után rögtön külföldön kezdtem dolgozni,24 évesen saját házam volt,ma is megvan mindenem,kiemelkedő körülmények között élek,átlag feletti fizetésem van..amiknek másnörülne,de számomra ezek egyike sem okoz örömet,nem is keresem már semminek az értelmét,minden érdeklődésemet ami kicsi volt bármilyen dolog felé valaha,elvesztettem jó ideje.Tehát részemről örülnék,ha nem kellene újjászületnem.
2019. jan. 19. 14:12
 16/46 anonim ***** válasza:
16%
Azon már fantáziáltam, hogy ha létezik lélekvándorlás, akkor képes-e az időben vándorolni. Lehetséges, hogy előző életemben pár évszázaddal később éltem mostanhoz képest? Vagy a következő életemben jóval korábban fogok megszülteni? Esetleg valami híres személy bőrében?
2019. jan. 19. 14:42
 17/46 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség. Az idő csak előre telik mindenkinek. Senki sem mehet újjászületni a múltban. Mivel az időt az ember találta ki. Csak "most" van. Mivel nem létezik múlt, így nem lehet visszautazni sem. Pont most olvastam egy tudományos cikket hogy nem létezik idő. Szeretnék hinni benne hogy van valami a halál után de nem hagyom figyelmen kívül a tényeket,bizonyított dolgokat.

2019. jan. 19. 14:52
 18/46 anonim ***** válasza:
11%
17: Nem érted. Vegyünk egy embert, aki a múltban már leélte az életét, jelenünkben halott. Lehet, hogy ha meghalok, akkor a lelkem az ő születendő testébe vándorol bele, és én fogom átélni az ő életpályáját.
2019. jan. 19. 15:00
 19/46 anonim ***** válasza:
40%
# 18 Szerintem ez nem igazán lehet helytálló - mert ebből az következne hogy - nincs választási lehetőség.
2019. jan. 19. 15:16
 20/46 anonim ***** válasza:
22%
19: Ha azt az eshetőséget nézzük, hogy a sorsunk meg van írva, akkor nagyon is helytálló.
2019. jan. 19. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!