15 évesen lehetek kristály gyerek?
ufók léteznek, az nem kérdéses, az emberi fejlődés viszont nem kívülről érkezik,ahogyan az indigó és kristály iroalom állítja, nem égből pottyant kisgyerkőcök hozzák el, hanem az emberiség egésze változik. :)
Az emberiség egésze válik érzékenyebbé, illetve tudatosabbá, ahogyan azt az evolúciós trend mutatja.
Van ilyesminkkel foglakozó könyvem,és tudom h minden 2. emberre igaz a leírás de ezek úgy mondják hogy jaj,illik rám a leírás hogy közben a háromnegyede nem illik rá,például azt mondja h ő is imádja a természetet és közben ha teheti gépezik és tévét néz,én tényleg imádok a természetben lenni az nyugtat meg,és nem mondom hogy kristály gyerek vagyok csak azt hogy az egész amit leírnak róluk az olyan mintha engem írnának le.
köszi a választ és h nem azt írtad h azt hiszem különleges vagyok meg ilyenek.
egyébként 15:30!
Sokkal többet megéltem mint a velem egy idős gyerekek,szüleim nem milliomosak,apám elhagyta anyámat.Pont én vagyok az aki nem jár rózsaszín felhőben,vannak elképzeléseim a jövőmről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!