15 évesen lehetek kristály gyerek?
nos,én nem állok le vitatkozni senkivel,de honnan a csudából veszitek,hogy kevés,talán 100 kristálygyerek jön a hatmillióból?Én ennek az ellenkezőjét tudom,hogy elég sok!Én Indigónak lettem meghatározva,nem a szüleim által,hanem egy másik indigó által,amit csak akkor vettem komolyabban,mikor utána olvastam.Az indigók a rendszer rombolói,a kristályok az építői..ti sem gondolhatjátok komolyan,hogy százan fognak építeni új rendszert a világon..ez durván kevés,amúgy 2000 környékét határozzák meg a kristályok lejövetelének,nincs pontos évszám,tehát előtte is jöttek,utána is..Amiket írtál te,abból nekem lejött,hogy kristály vagy,nem tudom hogyan,de így van!A többieknek üzenem,hogy a kristály és indigó gyerekek nem valami felsőbbrendű lények,csak egy céllal jöttek le..nem fog attól még több lenni valaki,de fontos a világ és a ti számotokra is!Inkább örülnétek,hogy vannak ilyen emberek,ahelyett,hogy egyből azt képzelnétek,hogy ők a "janik",ti meg ca senkik!Értetek jöttünk,nektek segíteni,nem pedig titeket felülmúlni..hátha egyszer rájöttök,hogy ti sem vagytok kevesebbek!Sőtt!Nélkületek nem érünk semmit!Rátok is szükség van,hogy változzon a világ!Hát ti fogadjatok el minket,mert mi elfogadtunk mindenkit!Egy kirakó színes darabkái vagyunk,amibe ti is beletartoztok,ha nem lennétek,nem lenne teljes a kirakó!
És akiben felmerül,hogy kristály,azt nem kell lebeszélni,mert ha még nem is lenne az,elkezd úgy viselkedni,elkezd tenni a világért,és ezt nem szabad elnyomni,mert ettől kezd változni a világ!
Jó ha ezt megjegyzitek,nem vagyunk felettetek,hanem mellettetek,és egymásért!
üdv
24 éves indigólány
24 éves indigólány? Te miben segítesz nekünk? Írj légyszi konkrétumokat.
Nem kötözködni akarok, de az ismeretségi körömből egyetlen egy saját magát indigónak vagy kristálynak mondó ember sem tudott olyan dolgot felmutatni amit én ne tudtam volna. Mindegyik azt szajkózza hogy segítenek, holott én pont azt látom hogy inkább ők szorulnak segítségre.
Te konkrétan kinek és miben segítettél?
Rengeteg ember optimista, és segít másoknak. Most akkor mindegyik indigó?...
Ti mit tesztek ÉRTÜNK? Meséljetek, nyugodtan.
Ugyanolyanok vagytok, mint mások, ne beszéljétek be magatoknak ezt a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!