Mit jelent, hogy kristály vagy gyémánt vagy indigó vagy csillag gyerek? (és honnan tudhatom h az vagyok-e? )
Az indigóról annyit tudok mondani, hogy az auravizsgálatnál amelyik gyereknek indigó színű az aurája, az egy zseni. Ha kimagaslóak a tanulmányi eredményeid, Nobel-díj közelében vagy, akkor tudnád :).
A többiről igazából fogalmam sincs :)
Ezek a gyerekek genetikailag hibásan születtek. Enek több megnyilvánulása is lehet. Lehetnek hiperaktívak, nem tudnak közösségbe beilleszkedni, csak egy irányú az érdeklődési körük,még akkor is,ha abban kiváló képességűek.Pl. matematika vagy olvasás stb.
De még egyéb deviáns ok is állhat a háttérben.
Szakember segítségére van szükségük,hogy felnőttként viszonylag normálisan tudjanak élni. Csak ezt a sok elvarázsolt szülő nem képes belátni. Inkább hiszi a gyerekéről,hogy csodagyerek és szerencsének tartja.
Az indigógyerek meg ilyen hülyeségeket a jó képzelőerejű szülők találták ki, hogy ne égjenek a hiperaktív kölykeikkel... Amúgy amit leírtál az bármelyik korodbeli csajra jellemző...
Én pl 4-5re érettségiztem úgy, h nem tanultam egy kukkot se, a tételsort se tudtam, és puskázni pedig nem szokásom (részben mert lusta vagyok hozzá), ráadásul képtelen vagyok bárhová beilleszkedni. Mégse tartom magam csodagyereknek... -.-
Pontosan: a szülők találták ki, hogy nehogy azt mondják a hiperaktív gyerekre, hogy baj van az idegrendszerével, hanem mondják inkább azt, hogy különleges, meg jobbá teszi a világot meg a szamárnak a fasza. Kérdező, te olvastál már olyan oldalt, ahol leírják az "ilyen gyerekek" jellemzését? Én igen, és a második-harmadik mondattól a fejemet vertem a számítógépasztalba, hogy hogy van valakinek képe ekkora a hülyeséget leírni...de komolyan, hogy tud aludni este? :-O Mert ezekről lerí, hogy csak kitalált hülyeség az egész...
Amúgy honnan tudod, hogy hiperaktív vagy? Pszichiáter mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!