15 hónapos kristály gyerekem van, sokszor nem tudom mihez kezdjek vele, mi kötné le a figyelmét akár rövid időre is. Kitől lehetne tanácsot kerni? Bármilyen segítség jól jön.
mert valószínüleg lefoglalja a másvilági lények. ők is lehetnek szórakoztatóak. ilyen korban még látják őket.Semmi baj sincs. Őrülj neki,hogy kristálygyerek. De,honnan veszed,hogy kristály? letudod írni ,hogy mikor született? Lehet ,hogy szivárvány. Indigó meg már nem nagyon születik le.
én is kristály vagyok!
indigó gyerek=hiperaktiv. Életben az ösvényt kivágja a kristály előtt.
indigók után születnek le a kristálygyermekek ,akik tanítják az embereket, és spirituálisan fejlettek.
kristály után szivárvány: itt meg már tiszta életforma.
röviden így van magyarázva.
Marhaság,hogy van kristály és indigó gyerek!
Minden gyerek más természetű. A tied lehet,hogy jiperaktív,de ezt vizsgálattal kilehet mutatniTanácsot is kaphatsz ebben az ügyben.
Játssz sokat a kicsivel,figyeld meg,hogy mi érdekli,és azt fejleszd tovább. Mindenféle babona csak árthat neki.
15 hónaposan milyen nevelésről beszélsz???
kristály gyerek nem hiperaktiv!
majd később mikor normálisan fog beszélni majd megtudja mi érdekli!
azt se tudjátok miaz,csak ti tudosok ki irjátok,hogy ezzel védekezik a szülő:)
1év 3 honapos gyerekre miért védekezne?
és nem kölök hanem csecsemő!
kéne olvasni.
várom a lepontozást mert irtam valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!