15 hónapos kristály gyerekem van, sokszor nem tudom mihez kezdjek vele, mi kötné le a figyelmét akár rövid időre is. Kitől lehetne tanácsot kerni? Bármilyen segítség jól jön.
Kristályfej: Hosszú ö-t és ü-t nem használok, megszokás és így felismerik a válaszaimat, erröl ennyit. Ugyan úgy helyesen írok :)
Nagyon gyenge próbálkozás volt ez a visszavágás. Szerintem meg se kéne szólalnod, mert te egész szavakat képtelen vagy helyesen írni és még agybajod is van...
Olvasni se tudsz.Nem részletezem,hogy miért!
Jelzőkkel, meg baromnak ,hülyének mindennek lehordasz!
Vajon miért? Belegondoltál már? Nick név nélkül dumálsz nekem! Leaglább találj ki valamilyen nevet meg kamu e-mail-t már azzal is jobb lenne.
Így könnyű támadni valakit.
Amúgy hosszú és rövid ö betű,beletartozik a helyesírásba ,tudtommal.
Meg írod,hogy mindenki tudja rólad????Nicked sincs.
Mi zavar ÉN bennem???? ÍRD le!
És miért tiltanának ki? Tudtommal én legalább hozzászólást írok be! Nem úgy mint 1esek.
Figyelj én is hozzászólok olyan témákhoz érdemben aminek tényleg van értelme.
De most végülis milyen választ kéne adnom például erre a kérdésre, ahol egy sikertelen újdonsült szülö azzal próbálja magyarázni azt hogy nem tud gyereket nevelni, hogy kristálygyereke van... Ugyan már.. személyenként változik, hogy ki milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyan úgy lehet hiperaktív egy gyerek mint egy másik, mindegyiknek megvan az esélye rá, nincs itt semmi kristály meg szén meg mittudomén micsoda...
Ha pedig az én helyesírásomba próbálsz belekötni akkor kicsit próbálkozz erösebben. Papíron rendesen írom az ö-ket és ü-ket is, a helyesírásom mindig hibátlan volt egy szót leszámítva. A muszály szót írtam mindig LY-vel, mert nekem úgy jobban tetszett és ezt még azóta is megtartottam így. Ez van, nekem így kényelmesebb.
Azt pedig inkább ne magyarázd be, hogy névtelenül irogatok, elég sokan tudják ki vagyok az Egyéb kérdések részben is, mivel elsö helyezett vagyok azon a toplistán, a teljesen pedig 3.
Szerintem be is fejezhetjük ezt.
Ha meg továbbra is jössz majd a démon meg angyal baromságaiddal ebben a témakörben, akkor ne lepödj meg ha lepontozlak és elmondom a véleményem. :)
Ha annyira természetfeletti vagy nick név nélkül is tudnod kell,hogy ki az aki kötekszik veled :) Na jó csak vicceltem!
Én nem hiszek az ilyesmiben de legalább nem mocskolódok.
Bocs az OFF-ért!
A szülői inkopetenciára nem a gyerekben kell a magyarázatot keresni. A t. szülő - de főleg a szegény "kristály"-nak kikiáltott gyerek - sokkal jobban járna, ha az anyuka nem kristálynak nézné a gyereket, hanem _gyereknek_, az ő gyerekének.
Ha az anyuka folyamatosan azt keresi a gyerekben, hogy milyen kristályos megnyilvánulásai vannak, amit tett, az beleillik-e a kristálygyermekről alkotott képbe, akkor nem a gyerekét neveli. Akkor el van foglalva a saját elképzeléseivel. Lelki onanizálása közben meg teljesen félrenevel egy egyébként teljesen normális gyereket.
Kedves anyuka, segítséget kérsz! Nem fog tetszeni, amit írok.
Felejtsd el a gyereked vélt (vagy akár valós) kristályságát. Van egy 15 hónapos gyereked, akit minden érdekel. Mutasd meg hát neki a világot és hagyd, hogy felfedezze!
Ha tényleg kristály, akkor tudja majd, hogy mit tegyen vele. Megfordítva: miből gondolod, hogy te érdemes vagy arra, hogy egy kristályként "leszületett" (ó bzmg, micsoda kifejezés!!!???) gyereknek majd te neveld kristállyá?
Neked az a dolgod, hogy embergyereknek neveld a gyereket, a felsőbb szférák többletét majd a felsőbb szférák hozzáteszik.
Szia!
Kristálygyerekedet érdemes olyan tárgyakkal körülvenni, amelyek, színesek, érdekesek. De nagyon fontos, hogy ahol alszik, ott minél nyugodtabb környezetet biztosíts neki.
HA megírod nekem priviben a születési dátumát, szívesen írok róla bővebben is.
Szép napot neked!
ParlanDo
Parlando: Melyik gyereket nem érdemes színes tárgyakkal körülvenni, de az alvóhelyét nyugodt környezetben kialakítani?
Csak kérdezem...
Kedves Nem Tudom, Hogy Hívnak, Mert Nem Írtad Alá!
A szivárvány gyerekek például, ha már ennél a "felosztásnál" tartunk, kimondottan inkább a pasztell színeket kedvelik; az élénk színek idegesítik őket.
Más "felosztások" szerint pedig megkülönböztetünk olyan gyerekeket is, akik "túl nyugodtak", nekik nem árt "élénk álmokat" elősegíteni.
De persze minden gyerek más, és más; mást igényel. Ezért is írtam a Kérdezőnek, hogy bővebb választ csak személyesebb adatok ismeretében tudok adni.
Szép napot neked!
ParlanDo
angyal,démon kristálygyermek, ufo ,mantra, meditácio -egyse baromság. de miért vagy itt?
gondolkodás módomat nem fogod megváltoztatni.
szerintem hagyjuk,nincs értelme ,de ne irogass már rám mert fárasztó vagy már egy kicsit. itt miért nincs nick neved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!