Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 15 hónapos kristály gyerekem...

15 hónapos kristály gyerekem van, sokszor nem tudom mihez kezdjek vele, mi kötné le a figyelmét akár rövid időre is. Kitől lehetne tanácsot kerni? Bármilyen segítség jól jön.

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 10:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek!

Senkinek se mondd,hogy a gyereked kristály.

Én is azért írom ki mert ugyse tudják ki vagyok itt!

Így én felválalom látlatlanba.

Emberek elítélik,ha ilyet mondasz.

Sajnos ez van.

De annyit majd lehet mondani,hogy érdekli minden dolog.

2010. dec. 8. 19:46
 52/68 anonim ***** válasza:
90%

Mindegy én nagyon sok hibát(helyesírásit) ,ejtek mert sorra irom az e-mail eket és nagyon kapkodok.

Másik az ,hogy másban keresitek mindig a hibát, vagy ezo szinten vagy helyesírásban,stílusban.

Ki tökéletes? Miért zavarja az embert az,ha valaki olyanról tud és tud hozzászólni is,amihez a másik nem?

És nem tud róla semmit,és indul a googleba . utánna írja a hülyeségét befele.

Mindegy annyit kérnék itt ,hogy le lehetne rólam szakadni.

És témákhoz hozzá fogok szólni.Ha tetszik ha nem.

Akinek nem az ne is olvassa el,csak menjen át rajta,nézzen át rajta,úgy mint saját magán mert benne hiba nincs.

2010. dec. 8. 19:54
 53/68 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, tessék már elmondani, miből tetszik gondolni, hogy a gyereke kristálygyerek?
2010. dec. 8. 20:41
 54/68 anonim ***** válasza:
én privibe várom,hogy miért gondolja a kérdező!
2010. dec. 8. 20:46
 55/68 anonim ***** válasza:
csiszolgasd, hogy szép gömbölyű legyen és tudj jósolni a pocakgömbjébe nézve
2010. dec. 8. 21:27
 56/68 anonim ***** válasza:
40%
Mi a fenének - már bocsánat,de -, mi a fenének vannak ebben a kategóriában kételkedők? annyira unom már, hogy minden kérdést itt az ezotériában szétoffolnak az idióta tuskók! Nem tudok rátok jobb szót használni.
2010. dec. 8. 21:53
 57/68 anonim ***** válasza:
Tapír-tapír! Összekoszolod a karmádat ha ilyen minősíthetetlen stílusban írsz!
2010. dec. 9. 10:29
 58/68 anonim ***** válasza:
na de már korábban is kérdeztem ... szal voltál már pszichológusnál ?????? addig ne akarj mást tenni, mert itt kéne kezdeni
2010. dec. 9. 11:08
 59/68 anonim ***** válasza:
43%

pszichológusnál???

Te voltál már?

Azt tudtad,hogy egy pszichológus tud a természetfeletti lényekről, vonzás törvényéről, csak ő elsősorban a fizikai világban próbálja megtalálni a megoldást, ha ott nincs akkor ő is elhiszi!

Tudja miaz a hipnozis, és tudja használni.!

Visszaszámol ő is,ugy mint 1-2 jos a tv-ben bár nem minden jós tehetséges.

Ezt csak azért irtam ide,hogy tudják a pszichológus is tudja miaz az ezo.És általában oda bolondokat küldenek ,akik öngyilkosok akartak lenni vagy megölni másokat, vagy nem bír magával: hiperaktiv gyerekek.

szal ennyit erről!

2010. dec. 9. 12:06
 60/68 anonim ***** válasza:
hát köszi az ismeretanyagot, én pszichológus vagyok, de nem igazán osztom ezeket a "módszereket", ill. azt se, hogy egy pszichológus ezt egyáltalán elismerné (ha igen, és találkoztál ilyennel, akkor azért szólj lécci, mert nagyon kiábrándulok a szakmából, bár sok igen "furcsa" kollega van, ezt én is tudom)
2010. dec. 9. 12:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!