15 hónapos kristály gyerekem van, sokszor nem tudom mihez kezdjek vele, mi kötné le a figyelmét akár rövid időre is. Kitől lehetne tanácsot kerni? Bármilyen segítség jól jön.
emberek, ennyi elmebajt :)
még hogy kristály meg indigó ... sztem simán sérült valamilyen értelemben, legyen az hiperaktív vagy akármi más, de nagyon durva h sokan ezeket meg el is hiszik
Az ilyenhez,hogy kristálygyerek,nem kell semmit érteni,mert nincs is mit megérteni. Aki akar,az legfeljebb hisz benne.
Viszont az,akinek fogalma sincs a gyereknevelésről,ne szóljon ebbe bele.
Már a 5-6 hónapos gyerek jelzéseit is megérti egy odafigyelő anyuka. Ha már 8-9 hónapos,akkor is félretolja vagy eldobja azt a játékot,ami nem érdekli és csak azzal játszik,amit szeret. Lehet,hogy ez csak néhány tejfölöspohár,vagy PEt-palack. De neki ez a játék. Ha már 15 hónapos a gyerek,és az anyuka nem érti meg,hogy mit akar,akkor nem a gyerekkel van baj,hanem az anyukával!
Nem kell ahhoz beszélni még egyetlen gyereknek sem,hogy a rá figyelő,vele foglalkozó anyával ne értesse meg,hogy mit akar.
A kérdező valahol elrontotta a gyerek nevelését,és ezt könnyebb ráfogni,hogy kristály gyerek,mint végig gondolni,hogy hol hibázott.
Én már meg se lepödök, hogy ilyen emberek léteznek mint ez a kérdezö meg a Kristálybarom aki megint osztja az észt, de egyik se tud írni...
Felesleges normális tanácsokat adni ennek a kérdezönek mert ö úgyis kristályfényezövel fogja nevelni a gyerekét és nem úgy ahogy a normális emberek... ezért is lesz agyi baja szegénynek :S
"én is kristály vagyok!"
És az súlyos?
indigók,kristály spirituális jelzőnek is hívhatjuk.
Több évszázada születnek le ilyenek. Aki spirituálisan fejlettebek. pl:halottlátó, gondolatolvasó,....stb
De miért fikáztok le? nem is tudtok erről semmit szerintem és beszóltok mindig. Nem kell ide írni mert ez nem hozzászólás ,hanem beszólás.
12:06 osnak
Én már meg se lepödök, hogy ilyen emberek léteznek mint ez a kérdezö meg a Kristálybarom aki megint osztja az észt, de egyik se tud írni...
Felesleges normális tanácsokat adni ennek a kérdezönek mert ö úgyis kristályfényezövel fogja nevelni a gyerekét és nem úgy ahogy a normális emberek... ezért is lesz agyi baja szegénynek
helyesírás? ő betű helyett ,ö betűt írsz, és még te játszod meg a fejed.
Szerintem kisebbség komplexusod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!