Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 15 hónapos kristály gyerekem...

15 hónapos kristály gyerekem van, sokszor nem tudom mihez kezdjek vele, mi kötné le a figyelmét akár rövid időre is. Kitől lehetne tanácsot kerni? Bármilyen segítség jól jön.

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 10:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! A lényeg, hogy jól neveled, helyes tanítást kapjon az életről. Sokat kell vele lenned, hogy a helyes utat mutasd neki.

21-vagyok, és kb a 13 éves korosztályig annyira különböző embereket látok a korom alatt, hogy szinte fáj, amit művelnek. Lehet kristálygyereknek nevezni bárkit, és szent útra terelni, de ezt a legjobban a neveléssel érheted el. Mert a tévé, számítógép és elkorcsosult társadalmi normák kereszttüzében meghasonlik majd, és nem mint az új világ gyermeke, aki egyensúlyt hoz, hanem mint aki azonosul vele: így inkább hozzájárul a romláshoz válik belőle. A lényeg az, hogy tanítsd a jóra, a helyesre, ne ültesd tévé és számítógép elő jó sokáig, és kapja meg a család szeretetét.

2010. dec. 8. 14:26
 32/68 anonim ***** válasza:
65%

Krystalkid: Az egyre keményebbé váló szájkaratéd mennyire fér össze szent kristálygyermekségeddel? Hát így lesz tőled jobb a világ?

Vagy - jajj, leírni is alig merem - nem is vagy igazi kristálygyermek?

2010. dec. 8. 14:35
 33/68 anonim ***** válasza:
37%

Parlando, te, hiszékenység sápszedője, butaság hiénája!

Miért kellene aláírnom a véleményemet? Neked az számít, hogy ki mondja, nem az, hogy mit mond?

Az érveimmel akarsz vitázni, vagy a személyemmel vitatkozni?

Az elsőben benne vagyok, a másodikat felejtsd el, mielőtt beleélnéd magad!

2010. dec. 8. 14:36
 34/68 anonim ***** válasza:
93%

Ééééén akarnék vitázni? Akár a személyeddel, akár a véleményeddel? Ki mondott neked ilyet?! Te kötöttél belém, én meg csak leírtam a válaszom a kérdésedre.

Ne haragudj, de ki vagy te, mondd? Miért kellene nekem vitáznom veled? A nicked sem igazán érdekel, megmondom őszintén. Végül is gerinc dolga, hogy vállalom-e a véleményem a nevemmel, vagy csak úgy írogatok mindenfélét...

És csak úgy mellesleg jegyzem meg, hogy szerintem a Kérdező erre a kötözködésre egyáltalán nem kíváncsi...

2010. dec. 8. 14:42
 35/68 anonim ***** válasza:
27%

Viszont mi meg a te hülyeségeidre nem vagyunk kíváncsiak.

Ha meg annyira névvel akarsz irogatni akkor menj egy fórumra, ott megteheted. Ez az oldal anonímként indult és ez a lényege, a nicknév kijelzés nem régi dolog.

2010. dec. 8. 14:44
 36/68 anonim ***** válasza:
43%

keményebb szájkarate alatt mit értesz?

ide nem irogattam semmi negatívat. csak nem hagyom magam.

és kristály vagyok. kristály is mondhat ki csunya szavakat,nevethet, véleményt is mondhat. akár szájkaratezhat is.

annyi hogy más segítsége nélkül képes vagyok pár dologra.

2010. dec. 8. 14:50
 37/68 anonim ***** válasza:
37%
Igazad van Parlando, tényleg sokkal egyenesebb dolog névvel (nicknévvel, bzmg) hülyeségeket írkálni és butítani az arra fogékonyakat, mint értelmes dolgokat írni név nélkül.
2010. dec. 8. 14:51
 38/68 anonim ***** válasza:
64%

Más dolgokra?

Ezeknek a más dolgoknak ha jól látom a helyesírás nem része...

Legyél csak fejben kristály, nevess csak (lehetőleg minél többet!), de ne csodálkozz, ha ez a gonosz világ nem aszerint fog megítélni, hogy te minek gondolod magad, hanem a leírt szövegek, kimondott szavak, megtett dolgok alapján. És kiröhög, látva a hatalmas szakadékot saját idealizált, különleges önképed és az elkeserítő rögvalóság között.

Leállni vitatkozni az olyan nyilvánvaló trollokkal, mint én, vagy még néhányan itt a magasságos ezotér topicok környékén egészen biztosan nem olyan cselekedet, ami a karma kerekén téged magasabbra emelne.

Akármerről nézlek, semmi különleges nincs benned.

2010. dec. 8. 14:57
 39/68 anonim ***** válasza:
75%

Emberek! Emberek! Ez itt az ezotéria kategória azoknak, akik hisznek benne, és aszerint élnek, nem azoknak, akik szerinte ez baromság. Nem is értem, hogy az ilyenek egyáltalán mit keresnek itt.

Kristálykid lényegében érdekes, hasznos és avló dolgokat írt, csak kiforgattátok a szavait, azért, mert ti nem hisztek ezekben a dolgokban. Ha nem láttál még bálnát, akkor szerinted nincs is?

[link]

Érdemes elolvasni. A kristálygyerek nem azonos a nevelési problémás gyerekkel.

[link]

2010. dec. 8. 15:40
 40/68 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem hiszek a bálnában, akkor az nincs?

Miért, ha hiszek a Mikulásban, akkor az van?

2010. dec. 8. 15:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!