Ti hisztek az ezoteriaban?
Szamomra nehez elkepzelni hogy az almoknak van barmi jelentese, illetve ez az ingazas es tarsai,horoszkop, joslas meg hasonlok...
Eleve hogyan hihet benne valaki? Ismerek olyat aki a horoszkopja miatt szakitott elete szerelmevel. Tok jol megvoltak, de az a sz@r azt irta hogy megcsaljak.
Valaki erti hogy hogyan lehet valaki ennyire hiszekeny?
@Pombe: Clickbait. Az evolúció címke miatt jópár olyan ember is a kérdésre kattint, aki amúgy nem tenné, ennyi a magyarázat, csak hát ezt ciki bevallani.
Ez akár egy valóban érdekes kérdés is lehetett volna, hiszen a különféle babonák, hiedelemvilágok kialakulását mint evolúciósan, mint pszichológia megközelítésben simán lehet taglalni, ezeknek alighanem megvan a saját irodalmuk is. A kérdező erre azonban nyilvánvalóan nem kíváncsi, ez már a kérdéséből kiderül, ő csak világgá akarja kürtölni a méltatlankodását, illetve jól esik neki, ha ebben más is csatlakozik hozzá. Ennyi. Igazából a kérdésem költői volt a #2-ben.
mint, mint = mind, mind
Nem tudom, hogy sikerült elírnom, reggel még úgy éreztem, mintha tudnék magyarul.
Mojjo(#21): "Clickbait. Az evolúció címke miatt jópár olyan ember is a kérdésre kattint, aki amúgy nem tenné..."
Mint pl. én... :D
Szóval ez csak taktika??? Aki evolúciós, az nagy valszeggel szkeptikusként jön ide lelkendezve kicikizni az ezotériát?
Én meg naiv vagyok? - Ja... :(
Hát, taktikának kiváló, de valahogy mégis savanyú ízt hagy maga után a... :(
És a Kérdező képes volt ezek után gond nélkül lenullázni??? Pfuuuu... hát ehhez kell gyomor.
Ha tényleg azért evolúciózott, mint amit te mondasz, akkor a tisztesség úgy kívánná meg, hogy most tenyereljen rá a nevem alatt a zöld mancsra is.
Tévedések elkerülése végett a legkevésbé se érdekel a százalékom... más miatt mondom ezt. :(
@Kérdező
Felteszem, hogy a te kezed is benne van a százaléknövekedésemben.
Köszönöm a becsületes hozzáállásod.
😂😂😂😂
Meg szerencse hogy senkinek nem adtam ertekelest. Igy pedig kb ertelmetlen az utolso 2 valaszod. Ha ettol jobban erzed magad, szivesen 😃
#Kérdező: "Meg szerencse hogy senkinek nem adtam ertekelest."
Ugyan pajtás, ne bénázzál már itt az ügyefogyott hazugságaiddal! :D
Te ezt már rögtön mondtad volna akkor, amikor a #17-ben először meggyanúsítottalak a piros mancsra való könyökléssel.
Amúgy meddig áll még szándékodban égetni magad ebben az ügyben? :D
Egyetlen szon ki vagy flesselve, meg vergodsz a zold mancsert 😂
Igen. Valoban en vagyok gaz 😂😂😂😂
@Kérdező
Átgondoltam. Tényleg igazad van abban, hogy értelmetlenül vergődök itt válaszra várva tőled 4-5 napja, és belátom, hogy nagy gáz ez...
Jobban is figyelhettem volna, mielőtt itt bármilyen mondatomat megfogalmazom. Tényleg az én hibám. :(
De, most hogy ilyen töredelmesen beismertem a ballépéseimet, azért egy kérdésemre végül válaszolnál? Tényleg pusztán csak kíváncsiságból...
@Kérdező(#16 ; #25 ; #27): "😂😂😂😂" ; "😂😂😂😂"... és így tovább...
Idézve: "...szembetűnő a derűs, életvidám természet, állandó mosolygás és a sok nevetés." ... " Eltolják maguktól a nem kívánt tárgyat..." ... " Mindennek ellenére nagyon derűs természetű, kedves, társaságot kereső és szerető emberek... Bár a társas interakciók a csekély beszédkészség miatt nehézkesek, de ezek az emberek mindig megtalálják a módját, hogy megértessék magukat másokkal."
Az utóbbi kitétel igazában reménykedve érdeklődnék:
Hogy értsem, mire válaszoljak, végül is a kérdésednek mi a búbánatos köze van az evolúcióhoz?
Neked tényleg igatan izgalmas lehet az életed. Csak hogy örülj a búrádnak:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Remélem ettől, és a boldog tudatlanságtól most kicsit boldogabb leszel 😃
Kérdező: "Remélem ettől, és a boldog tudatlanságtól most kicsit boldogabb leszel"
Hááát, egy apróság azért hiányzik az flow-élményemhez...
Még le kellene nulláznod az előzőmet, és azt kellene lódítanod, hogy nem te voltál. Ez már teljes körűen aktiválná a boldogsághormonjaim receptorait...
Önzetlen segítségnyújtásodat előre is köszönve... stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!