Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek az ezoteriaban?

Ti hisztek az ezoteriaban?

Figyelt kérdés

Szamomra nehez elkepzelni hogy az almoknak van barmi jelentese, illetve ez az ingazas es tarsai,horoszkop, joslas meg hasonlok...

Eleve hogyan hihet benne valaki? Ismerek olyat aki a horoszkopja miatt szakitott elete szerelmevel. Tok jol megvoltak, de az a sz@r azt irta hogy megcsaljak.

Valaki erti hogy hogyan lehet valaki ennyire hiszekeny?

2018. máj. 21. 22:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 Mojjo ***** válasza:
89%

@Pombe: Clickbait. Az evolúció címke miatt jópár olyan ember is a kérdésre kattint, aki amúgy nem tenné, ennyi a magyarázat, csak hát ezt ciki bevallani.

Ez akár egy valóban érdekes kérdés is lehetett volna, hiszen a különféle babonák, hiedelemvilágok kialakulását mint evolúciósan, mint pszichológia megközelítésben simán lehet taglalni, ezeknek alighanem megvan a saját irodalmuk is. A kérdező erre azonban nyilvánvalóan nem kíváncsi, ez már a kérdéséből kiderül, ő csak világgá akarja kürtölni a méltatlankodását, illetve jól esik neki, ha ebben más is csatlakozik hozzá. Ennyi. Igazából a kérdésem költői volt a #2-ben.

2018. máj. 24. 21:35
 22/64 Mojjo ***** válasza:
85%

mint, mint = mind, mind

Nem tudom, hogy sikerült elírnom, reggel még úgy éreztem, mintha tudnék magyarul.

2018. máj. 24. 21:37
 23/64 Pombe ***** válasza:
71%

Mojjo(#21): "Clickbait. Az evolúció címke miatt jópár olyan ember is a kérdésre kattint, aki amúgy nem tenné..."

Mint pl. én... :D

Szóval ez csak taktika??? Aki evolúciós, az nagy valszeggel szkeptikusként jön ide lelkendezve kicikizni az ezotériát?

Én meg naiv vagyok? - Ja... :(

Hát, taktikának kiváló, de valahogy mégis savanyú ízt hagy maga után a... :(

És a Kérdező képes volt ezek után gond nélkül lenullázni??? Pfuuuu... hát ehhez kell gyomor.

Ha tényleg azért evolúciózott, mint amit te mondasz, akkor a tisztesség úgy kívánná meg, hogy most tenyereljen rá a nevem alatt a zöld mancsra is.

Tévedések elkerülése végett a legkevésbé se érdekel a százalékom... más miatt mondom ezt. :(

2018. máj. 24. 23:32
 24/64 Pombe ***** válasza:

@Kérdező

Felteszem, hogy a te kezed is benne van a százaléknövekedésemben.

Köszönöm a becsületes hozzáállásod.

2018. máj. 25. 11:31
 25/64 A kérdező kommentje:

😂😂😂😂

Meg szerencse hogy senkinek nem adtam ertekelest. Igy pedig kb ertelmetlen az utolso 2 valaszod. Ha ettol jobban erzed magad, szivesen 😃

2018. máj. 25. 17:05
 26/64 Pombe ***** válasza:

#Kérdező: "Meg szerencse hogy senkinek nem adtam ertekelest."

Ugyan pajtás, ne bénázzál már itt az ügyefogyott hazugságaiddal! :D

Te ezt már rögtön mondtad volna akkor, amikor a #17-ben először meggyanúsítottalak a piros mancsra való könyökléssel.

Amúgy meddig áll még szándékodban égetni magad ebben az ügyben? :D

2018. máj. 25. 17:56
 27/64 A kérdező kommentje:

Egyetlen szon ki vagy flesselve, meg vergodsz a zold mancsert 😂

Igen. Valoban en vagyok gaz 😂😂😂😂

2018. máj. 26. 09:08
 28/64 Pombe ***** válasza:
75%

@Kérdező

Átgondoltam. Tényleg igazad van abban, hogy értelmetlenül vergődök itt válaszra várva tőled 4-5 napja, és belátom, hogy nagy gáz ez...

Jobban is figyelhettem volna, mielőtt itt bármilyen mondatomat megfogalmazom. Tényleg az én hibám. :(

De, most hogy ilyen töredelmesen beismertem a ballépéseimet, azért egy kérdésemre végül válaszolnál? Tényleg pusztán csak kíváncsiságból...

@Kérdező(#16 ; #25 ; #27): "😂😂😂😂" ; "😂😂😂😂"... és így tovább...

[link]

Idézve: "...szembetűnő a derűs, életvidám természet, állandó mosolygás és a sok nevetés." ... " Eltolják maguktól a nem kívánt tárgyat..." ... " Mindennek ellenére nagyon derűs természetű, kedves, társaságot kereső és szerető emberek... Bár a társas interakciók a csekély beszédkészség miatt nehézkesek, de ezek az emberek mindig megtalálják a módját, hogy megértessék magukat másokkal."

Az utóbbi kitétel igazában reménykedve érdeklődnék:

Hogy értsem, mire válaszoljak, végül is a kérdésednek mi a búbánatos köze van az evolúcióhoz?

2018. máj. 28. 11:39
 29/64 A kérdező kommentje:

Neked tényleg igatan izgalmas lehet az életed. Csak hogy örülj a búrádnak:

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Remélem ettől, és a boldog tudatlanságtól most kicsit boldogabb leszel 😃

2018. máj. 29. 05:52
 30/64 Pombe ***** válasza:

Kérdező: "Remélem ettől, és a boldog tudatlanságtól most kicsit boldogabb leszel"

Hááát, egy apróság azért hiányzik az flow-élményemhez...

Még le kellene nulláznod az előzőmet, és azt kellene lódítanod, hogy nem te voltál. Ez már teljes körűen aktiválná a boldogsághormonjaim receptorait...

Önzetlen segítségnyújtásodat előre is köszönve... stbstb

2018. máj. 30. 10:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!