1/10 anonim válasza:
Az ezotériának ezerféle ága van, mindegyikben senki nem hisz szerintem.
2/10 anonim válasza:
Attól függ melyik részében. Kicsit pontosabban kellett volna megfogalmazni a kérdést.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát csak így általánosan kérdem...de mindegy
2012. márc. 27. 13:27
4/10 anonim válasza:
A hiszek helyett én inkább úgy fogalmazok, hogy érdekel, szeretek ilyenirányú könyveket és cikkeket olvasni.
6/10 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Vannak érdekes dolgok, és vannak egyértelműen butaságok, kamuk, amikben nem hiszek. Ez utóbbiakat sorolom az ezotériába:
- homeopátia
- energiagyógyítás (reiki, pl.)
- horoszkóp
ezek a legelterjedtebbek, és egyértelműen marhaságok.
Alapvetően azt kell mondjam, hogy erősen szkeptikus vagyok.
7/10 gaboca.og válasza:
az ezotériában csak azok hisznek akik gyenge jellemüek és áttudják őket vágni. amikor az egyik csatornán felemeli a kezét és úgy ad át neked energiát, ezt elhiszed?! hát ne tedd. kamu!!
9/10 anonim válasza:
",szeretek ilyenirányú könyveket olvasni"
Szivesen ajánlom.
COUÉ
Elméd gyógyító hatalma.
10/10 anonim válasza:
IDEGEN SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK KÉZISZÓTÁRA.
ezoterikus gör-latmtitkos,rejtett,csak a beavatottak számára érthető v.hozzáférhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!