Nicothyn kérdése:
Mennyire hisztek a paranormális dolgokban?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 23:38
1/7 anonim válasza:
Asszondja a szótár: "paranormális az a jelenség, ami az EDDIGI tudományos ismereteinkkel nem magyarázható." Én abban hiszek, hogy minden jelenségre van racionális és bizonyítható tudományos magyarázat, csak még nem találtuk meg. Ismét elmondom a kedvenc példámat: régen az emberek azt hitték, hogy a villámlást valamiféle istenek okozzák, akik egymással háborúznak. Egy ismeretlen eredetű jelenségre kitaláltak egy magyarázatot, amit elfogadtak az emberek, csak éppen attól még komplett baromság volt. Aztán felfedezték az elekromosságot...
2/7 A kérdező kommentje:
Na most talán megvilágosodtam. Kíváncsian várom, hogy a közeljövőben sikerül-e efféle jelenségek magyarázatára rátalálni.
2012. márc. 11. 23:56
3/7 anonim válasza:
És milyen jelenségről beszél?Kiváncsi vagyok!
4/7 A kérdező kommentje:
Bármire. Szellemeknek titulált jelenségekre gondolok főként.
2012. márc. 12. 06:32
5/7 anonim válasza:
Én hiszek bennük!Volt egy időszak amikor nem hagyott békén egy szellem vagy valami ilyesmi! :( én nagyon félek az ilyenektől!
6/7 anonim válasza:
Ezek a dolgok csak a jelenlegi, elbutult ill. elbutított emberiség számára paranormálisak, valójában - egy fejlettebb világban - teljesen normálisak.
"A világegyetemben nincsenek nagy rejtélyek, csupán a mi ismereteinkben vannak nagy hézagok."
Dr. Edgar Mitchell
7/7 anonim válasza:
Először a létezésüket kell egyértelműen bizonyitani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!