Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek az őrangyalokban?...

Ti hisztek az őrangyalokban? És szoktatok kérni tőlük dolgokat?

Figyelt kérdés

Én már kértem, és teljesült is ( bár valamelyik nem )

és szerintem, ha imádkozunk inkább nekik tegyük, mert ők csak nekünk segítenek,azért mert másra nem kell figyelniük, de gondolom Isten meg Jézus elfoglalt ezért nem mindig tudnak segíteni, vagy nem akarnak, mert mondjuk a sorsunk így van megírva.

2012. márc. 12. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elhunyt családtagra gondolsz?

Vagy az arkangyalokra?

2012. márc. 12. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
2012. márc. 12. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
hiszek bennük, de kérni nem szoktam tőlük semmit
2012. márc. 12. 21:50
 4/10 Shai-Hulud ***** válasza:

Persze:

[link]

[link]

:-D

2012. márc. 12. 21:51
 5/10 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Nagyon edes vagy!! :)

De sok ma az angyalos tema, osszeskuvest sejtek emogott. :)

Nekem van egy angyalom aki szolgal! Eddig jol csinalta amit eddig tett ertem.

2012. márc. 13. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
annyira tetszik, amikor nálunk (állítólag)sokkal hatalmasabb lények lejönnek a balkáni Magyarországra neteseket szolgálni a ráérő idejükben...és hogy ez mér csak nekem furcsa...hát..
2012. márc. 13. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kérdező!

Biztos, hogy sokan őszintén imádkoztak segítségért. Miért nem mentette meg őket egy őrangyal?

Lukács 11:1 Történt egyszer, hogy valahol imádkozott, és mikor befejezte, így szólt hozzá egyik tanítványa: "Uram, taníts minket imádkozni, mint ahogy János is tanította a tanítványait." 2 Ő pedig ezt mondta nekik: "Amikor imádkoztok, ezt mondjátok: Atyánk, szenteltessék meg a te neved. Jöjjön el a te országod.

Jézus amikor tanította imádkozni a tanítványait akkor azt tanította neki hogy az Atyához imádkozzanak. A Teremtő Istenhez. Isten az ima meghallgatója hozzá kell imádkozni és nem az angyalokhoz. Zsoltárok 65:3 Te hallgatod meg az imádságot, hozzád fordul minden ember.

Jézus pedig a közvetítő.

János 14:6 Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.

A Mindenható elfoglalt ,vagy nem tud segíteni. :))))

Ez jó vicc. :)))

2012. márc. 13. 16:41
 8/10 anonim válasza:
Én hiszem, hogy van őrangyalom, aki vigyáz rám, mert "ez a dolga", de imádkozni nem szoktam hozzá, ő nem azért van, hogy teljesítse a kívánságainkat. Imádkozni a Jóistenhez kell, illetve kérheted a szentek vagy a Szűzanya közbenjárását valamilyen nemes cél érdekében, pl. súlyos betegségből való gyógyulás. De nem véletlen mondják, hogy segíts magadon, Isten is megsegít, ha minden tőled telhetőt megteszel a céljaid elérése érdekében, teljesülni fognak.
2012. jún. 5. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Vidiripi

János 14:6 Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.

"...illetve kérheted a szentek vagy a Szűzanya közbenjárását valamilyen nemes cél érdekében,..."

A Biblia nem támasztja alá hogy bárki más közben járását kérjük.

2012. jún. 6. 05:24
 10/10 anonim válasza:

talán mert mikor a Biblia íródott, még nem voltak szentek?

mindenesetre rengeteg olyan esetről hallani, hogy valaki meggyógyult, mert valakinek a közbenjárását kérte

2012. jún. 6. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!