Ti hisztek az őrangyalokban? És szoktatok kérni tőlük dolgokat?
Én már kértem, és teljesült is ( bár valamelyik nem )
és szerintem, ha imádkozunk inkább nekik tegyük, mert ők csak nekünk segítenek,azért mert másra nem kell figyelniük, de gondolom Isten meg Jézus elfoglalt ezért nem mindig tudnak segíteni, vagy nem akarnak, mert mondjuk a sorsunk így van megírva.
Elhunyt családtagra gondolsz?
Vagy az arkangyalokra?
Nagyon edes vagy!! :)
De sok ma az angyalos tema, osszeskuvest sejtek emogott. :)
Nekem van egy angyalom aki szolgal! Eddig jol csinalta amit eddig tett ertem.
Vidiripi
Kérdező!
Biztos, hogy sokan őszintén imádkoztak segítségért. Miért nem mentette meg őket egy őrangyal?
Lukács 11:1 Történt egyszer, hogy valahol imádkozott, és mikor befejezte, így szólt hozzá egyik tanítványa: "Uram, taníts minket imádkozni, mint ahogy János is tanította a tanítványait." 2 Ő pedig ezt mondta nekik: "Amikor imádkoztok, ezt mondjátok: Atyánk, szenteltessék meg a te neved. Jöjjön el a te országod.
Jézus amikor tanította imádkozni a tanítványait akkor azt tanította neki hogy az Atyához imádkozzanak. A Teremtő Istenhez. Isten az ima meghallgatója hozzá kell imádkozni és nem az angyalokhoz. Zsoltárok 65:3 Te hallgatod meg az imádságot, hozzád fordul minden ember.
Jézus pedig a közvetítő.
János 14:6 Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.
A Mindenható elfoglalt ,vagy nem tud segíteni. :))))
Ez jó vicc. :)))
Vidiripi
János 14:6 Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.
"...illetve kérheted a szentek vagy a Szűzanya közbenjárását valamilyen nemes cél érdekében,..."
A Biblia nem támasztja alá hogy bárki más közben járását kérjük.
talán mert mikor a Biblia íródott, még nem voltak szentek?
mindenesetre rengeteg olyan esetről hallani, hogy valaki meggyógyult, mert valakinek a közbenjárását kérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!