Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy mi nők megérzünk...

Az igaz, hogy mi nők megérzünk dolgokat?

Figyelt kérdés

pl.: megérezzük, hogy valaki szeret minket, vagy csak próbál átverni, vagy érezzük h minket néznek, vagy ránk gondolnak

vagy csak két véglet van

1. aki mindenkinek mindent elhisz és nem lát a dolgok mögé

és egy másik aki be beszéli magának a dolgokat??

Főként a nők véleményére vagyok kíváncsi

2012. márc. 6. 17:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem igaz. Velem már párszor történt ilyen. (nő voltam)
2012. márc. 6. 17:47
 2/11 anonim válasza:
Én is megszoktam érezni dolgokat, de sajnos amikor a lottószelvényt töltöm akkor nem müködik!
2012. márc. 6. 17:58
 3/11 A kérdező kommentje:
xdxdez ilyen
2012. márc. 6. 17:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen,van ilyen.Mondjuk én férfi vagyok,de tudom a feleségemtől. De szerintem ezt nem lehet elosztani,hogy csak a nők,hanem ki mennyire érzékeny.
2012. márc. 6. 18:23
 5/11 A kérdező kommentje:
sokszor van h hallom h beszélnek valakiről a közelembe és úgyérzem, mintha én lennék az, és ez meg magyarázhatatlan, mert semmi jel nem utal arra, de mégis mintha egy belső hang súgná
2012. márc. 6. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem csak a nők érzik. Én is megérzem ezeket a dolgokat és férfi vagyok.
2012. márc. 6. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
akárhány nőt "vertem át" ők azt "hitték" hogy "szeretem" őket... de érdekes hogy egyiksem érezte meg. talán pont a kivételeket fogtam ki nem...?
2012. márc. 6. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:

már nem azért de szégyelheted magad kedves utolsó

a nők érzéseivel nem játszunk mert annál undorítóbb dolog nincs a földön

2012. márc. 7. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
ja a férfiaknak meg nincs is olyanjuk..........
2012. márc. 7. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nők véleményét várod, nagyjából meg fognak erősíteni. Szubjektív véleményt akarsz?!

Nem, ez nem nemfüggő. Itt egy példa a süket, vak Helen Keller visszaemlékezéseiből:

"Ennek a különös tehetségnek érdekes megnyilvánulását észleltük, mikor Cincinnatiban egy orvos a fülét vizsgálta. Mindenféle módon kísérleteztek, hogy vajon hall-e valami hangot.

Egyszer mindenkit meglepett, mert nemcsak a sípolást hallotta meg, hanem még a rendes beszédet is. Megfordult, mosolygott és úgy tett, mintha mindent hallott volna. Ezalatt mellette álltam és fogtam a kezét. Gondolván, hogy a hatást tőlem kapta, letettem kezét az asztalra, és elmentem tőle a szoba másik részébe.

Ezután az orvos kísérlete egészen más eredményt mutatott. Helen egész végig teljesen mozdulatlan maradt, még a legkisebb jellel sem árulta el, hogy tudja, mi folyik körülötte. Ajánlatomra egyik úr megfogta a kezét és a kísérleteket újból ismételték. Ezúttal arca megváltozott, mint akkor, amikor én fogtam a kezét, de nem olyan határozottan."

2012. márc. 7. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!