Az igaz, hogy mi nők megérzünk dolgokat?
pl.: megérezzük, hogy valaki szeret minket, vagy csak próbál átverni, vagy érezzük h minket néznek, vagy ránk gondolnak
vagy csak két véglet van
1. aki mindenkinek mindent elhisz és nem lát a dolgok mögé
és egy másik aki be beszéli magának a dolgokat??
Főként a nők véleményére vagyok kíváncsi
már nem azért de szégyelheted magad kedves utolsó
a nők érzéseivel nem játszunk mert annál undorítóbb dolog nincs a földön
Ha nők véleményét várod, nagyjából meg fognak erősíteni. Szubjektív véleményt akarsz?!
Nem, ez nem nemfüggő. Itt egy példa a süket, vak Helen Keller visszaemlékezéseiből:
"Ennek a különös tehetségnek érdekes megnyilvánulását észleltük, mikor Cincinnatiban egy orvos a fülét vizsgálta. Mindenféle módon kísérleteztek, hogy vajon hall-e valami hangot.
Egyszer mindenkit meglepett, mert nemcsak a sípolást hallotta meg, hanem még a rendes beszédet is. Megfordult, mosolygott és úgy tett, mintha mindent hallott volna. Ezalatt mellette álltam és fogtam a kezét. Gondolván, hogy a hatást tőlem kapta, letettem kezét az asztalra, és elmentem tőle a szoba másik részébe.
Ezután az orvos kísérlete egészen más eredményt mutatott. Helen egész végig teljesen mozdulatlan maradt, még a legkisebb jellel sem árulta el, hogy tudja, mi folyik körülötte. Ajánlatomra egyik úr megfogta a kezét és a kísérleteket újból ismételték. Ezúttal arca megváltozott, mint akkor, amikor én fogtam a kezét, de nem olyan határozottan."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!