A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.
"Ma csak 6ig lesz Tesco"
Még odaérsz.
"és a Tescos távcső megmutatja nekem a gömbölyű Földet?"
Igen. Már leírtam hogyan.
"Vagy csak azt, hogy az álló Föld"
Ha úgy veszem áll a Föld. A vonat is áll, mikor azon ülsz, és a Föld megy alatta, attól függ, honnan nézem.
"körül mozognak a kupolán lévő gondosan programozott fényforrások?"
Gondolom nagyon szégyelljem magam, ha megkérdezem ki működteti ezt a programot és hogyan? És már Kepler és Galilei idejében is oda volt vetítve?
Amúgy nem lehet egy kupolán, az égitestek 3D - ben mozognak. Vannak kettős csillagok, amelyek ciklikusan elfedik egymást, azaz térben mozognak, nem pedig egy kupola felületén.
Azért sem lehet kupola egy lapos Föld felett, mert akkor pl. láthatnánk a Dél - Keresztjét innen, Magyarországról, de nem látjuk.
"Ma meg te nem képzed magad, nem tudod az alapvető fizikát, pedig itt az internet"
A maszlagot megkaptam én is az iskolákban, médiából, pontosan tudom, miért ragaszkodsz a belédprogramozott elmélethez, én is ilyen voltam, míg rá nem jöttem a nyílvánvaló színjátékra. Gondosan megtervezett világuralom, órapontossággal működik, hisz megkérdőjelezhetetlen elmék által (Galilei, Kepler, Einstein, Newton...) lefektett törvényeken alapszik. Mondok egy egyszerűbb példát, Mátrix c.film: Honnan tudnád, hogy egy gondosan megszerkesztett előremegírt játék univerzumban élsz, vagy a valóságban? Sehonnan, hisz a tervező Fizikai és elméleti törvényekkel korlátozza a kis supermariokat!
Figyelni kell a jeleket:
- Miért nem mehet, és mehetett senki engedély nélkül az Antarktiszra ( mert a világ széle)
-Miért nem jártak 40 éve a holdon?
-Miért nem tárják fel az egyiptomi piramisokat( több száz), ha nincs pénz miért nem tárhatja fel más.
-Milyen titkokat őriz, miért félti mindenkitől a tudást a Vatikán?
-Történelem során aki megszerezte ezeket a titkokat, rögtön hatalomra tört.
72.
Egy szó bizonyítékot nem írtál.
Akkor mész az Antarktiszra, amikor akarsz. Vannak utazási irodák, befizetsz, elvisznek.
Utazhatsz egy gondosan ellenőrzött helyre, a jól idomítottak számára. Csak a beavatottak ismerhetik meg a valóságot.
Te nagyon fiatal, vagy egy kicsit gyenge képességű lehetsz, ha csak az alap tudást vagy képes befogadni. Amiket írsz, a 6-dik osztályosok is tudják és ismétlik görcsösen, mert csak ezekre kapott "ál" bizonyítékot!
Iránytűd csak van, elmész a déli sarkra és meggyőződhetsz róla, hogy nincs délebb annál.
Amúgy 42 éves vagyok. De most láthatnák az általad jól ismert valóságot, ha lehet bizonyítékokkal.
Kezdjük ezzel: miért nem látom a Dél Keresztjét Budapestről? Ennyit csak meg tudsz válaszolni pár szóba, logikus érveléssel és személyeskedés nélkül.
78.
Érvek? Komolyan, mit kell elkövetnem, hogy mondj egyetlen érvet a lapos Föld mellett?
Mi okozza a holdfogyatkozást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!