Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Biblia miért állítja lépten...

A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.

Figyelt kérdés
Engem speciel az érdekelne, hogy ha a gravitáció valóban létezik, ami több milliárd tonna vizet képes a "pörgő golyón" tartani, akkor egy pihe könnyű madár hogyan képes repülni?
2017. dec. 26. 16:52
 71/106 anonim ***** válasza:
91%

"Ma csak 6ig lesz Tesco"

Még odaérsz.

"és a Tescos távcső megmutatja nekem a gömbölyű Földet?"

Igen. Már leírtam hogyan.

"Vagy csak azt, hogy az álló Föld"

Ha úgy veszem áll a Föld. A vonat is áll, mikor azon ülsz, és a Föld megy alatta, attól függ, honnan nézem.

"körül mozognak a kupolán lévő gondosan programozott fényforrások?"

Gondolom nagyon szégyelljem magam, ha megkérdezem ki működteti ezt a programot és hogyan? És már Kepler és Galilei idejében is oda volt vetítve?

Amúgy nem lehet egy kupolán, az égitestek 3D - ben mozognak. Vannak kettős csillagok, amelyek ciklikusan elfedik egymást, azaz térben mozognak, nem pedig egy kupola felületén.

Azért sem lehet kupola egy lapos Föld felett, mert akkor pl. láthatnánk a Dél - Keresztjét innen, Magyarországról, de nem látjuk.

2017. dec. 31. 14:37
 72/106 anonim ***** válasza:
0%

"Ma meg te nem képzed magad, nem tudod az alapvető fizikát, pedig itt az internet"

A maszlagot megkaptam én is az iskolákban, médiából, pontosan tudom, miért ragaszkodsz a belédprogramozott elmélethez, én is ilyen voltam, míg rá nem jöttem a nyílvánvaló színjátékra. Gondosan megtervezett világuralom, órapontossággal működik, hisz megkérdőjelezhetetlen elmék által (Galilei, Kepler, Einstein, Newton...) lefektett törvényeken alapszik. Mondok egy egyszerűbb példát, Mátrix c.film: Honnan tudnád, hogy egy gondosan megszerkesztett előremegírt játék univerzumban élsz, vagy a valóságban? Sehonnan, hisz a tervező Fizikai és elméleti törvényekkel korlátozza a kis supermariokat!

Figyelni kell a jeleket:

- Miért nem mehet, és mehetett senki engedély nélkül az Antarktiszra ( mert a világ széle)

-Miért nem jártak 40 éve a holdon?

-Miért nem tárják fel az egyiptomi piramisokat( több száz), ha nincs pénz miért nem tárhatja fel más.

-Milyen titkokat őriz, miért félti mindenkitől a tudást a Vatikán?

-Történelem során aki megszerezte ezeket a titkokat, rögtön hatalomra tört.

2017. dec. 31. 14:53
 73/106 anonim ***** válasza:
91%

72.

Egy szó bizonyítékot nem írtál.

Akkor mész az Antarktiszra, amikor akarsz. Vannak utazási irodák, befizetsz, elvisznek.

2017. dec. 31. 14:58
 74/106 anonim ***** válasza:
2017. dec. 31. 15:03
 75/106 anonim ***** válasza:
45%

Utazhatsz egy gondosan ellenőrzött helyre, a jól idomítottak számára. Csak a beavatottak ismerhetik meg a valóságot.

Te nagyon fiatal, vagy egy kicsit gyenge képességű lehetsz, ha csak az alap tudást vagy képes befogadni. Amiket írsz, a 6-dik osztályosok is tudják és ismétlik görcsösen, mert csak ezekre kapott "ál" bizonyítékot!

2017. dec. 31. 15:10
 76/106 anonim ***** válasza:
91%

Iránytűd csak van, elmész a déli sarkra és meggyőződhetsz róla, hogy nincs délebb annál.

Amúgy 42 éves vagyok. De most láthatnák az általad jól ismert valóságot, ha lehet bizonyítékokkal.

Kezdjük ezzel: miért nem látom a Dél Keresztjét Budapestről? Ennyit csak meg tudsz válaszolni pár szóba, logikus érveléssel és személyeskedés nélkül.

2017. dec. 31. 15:17
 77/106 anonim ***** válasza:
91%
LáthtnáNk, szóbaN - mielőtt belekötnek.
2017. dec. 31. 15:18
 78/106 anonim ***** válasza:
45%
Akkor nem a fiatalság az oka!
2017. dec. 31. 15:25
 79/106 anonim ***** válasza:
91%

78.

Érvek? Komolyan, mit kell elkövetnem, hogy mondj egyetlen érvet a lapos Föld mellett?

Mi okozza a holdfogyatkozást?

2017. dec. 31. 15:32
 80/106 anonim ***** válasza:
91%
17% szervezd meg az utazást és menj el az elvtársaiddal felfedezni a szélét.
2017. dec. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!