Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Biblia miért állítja lépten...

A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.

Figyelt kérdés
Engem speciel az érdekelne, hogy ha a gravitáció valóban létezik, ami több milliárd tonna vizet képes a "pörgő golyón" tartani, akkor egy pihe könnyű madár hogyan képes repülni?
2017. dec. 26. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
0%

30#-as

Mindegyikre van magyarázat, keress rá a neten óriási a szakirodalom.

29#-es A mai megyőződések előtt más meggyőződések léteztek, amik megdönthetetlenek voltak, míg nem valaki cáfolta őket. Tapasztaltad a Föld gömbölyűségét, vagy csak mások tudományos okosságát vallod? Mi van ha az univerzum nem 3 dimenziós, hanem 11, mint ahogy a húr elmélet állitja. Akkor a Föld ismét imeretlen alakú, hisz a Gömb csak 3 dimenziós.

2017. dec. 30. 01:50
 32/106 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon kíváncsi lennék, hogy egyáltalán tudod-e mi az a dimenzió. Illetve, hazudtam, nem vagyok kíváncsi, hiszen teljesen egyértelmű, hogy neked lövésed sincs a dologról. Viszont, akkor megint kérdezem, fizikában teljesen járatlan emberek miért hiszik magukat ennyire okosnak?!
2017. dec. 30. 05:20
 33/106 anonim ***** válasza:
95%

"Mindegyikre van magyarázat, keress rá a neten óriási a szakirodalom."

És arra is van töméntelen bizonyíték, hogy a Föld geoid. Keress rá a neten, vagy járd újra az általános iskolát.

Óriási a szakirodalom.

2017. dec. 30. 07:55
 34/106 anonim ***** válasza:
17%
Ott az "is" a mondatodban, tehát mindkét elmélet létezik. Jelenlegi világhatalom az "emberi lét jelentéktelen" elméletet támogatja. Ezert gyártja a mellette szóló szakirodalmat, és teszi kötelező tananyaggá az átlagember gyerekeinek!
2017. dec. 30. 13:23
 35/106 anonim ***** válasza:
22%

"Mivel a föld csak 3 dimenziós".

A hármoD-t ismered. A negyedik az benne van. Az ötödik is benne van. Nem felfele megyünk hanem lefele. Értem? :D

2017. dec. 30. 13:33
 36/106 anonim ***** válasza:
22%
Nem kifele hanem befele.
2017. dec. 30. 13:33
 37/106 anonim ***** válasza:
100%
És az írásjeleket is ismerni kéne!
2017. dec. 30. 13:48
 38/106 anonim ***** válasza:
95%

"tehát mindkét elmélet létezik."

Elmélet millió létezik, olyan is, hogy egy nagy teknős tartja a hátán a Földet.

Valóság viszont csak egy van, és nagyon - nagyon úgy néz ki, a Föld nem lapos.

De fogod magad és bebizonyítod, és onnantól tudományos tény. Én már millió helyen olvasgattam a lapos Föld elméletéről, de ha sehogy nem megy nekik, ott a végső érv: minden vetítve van az égre és rajtuk kívül mindenki más hazudik.

Ettől erősebb érvük nincs - vagy ha van: lássuk!

2017. dec. 30. 14:22
 39/106 anonim ***** válasza:
96%

"amiért bemagoltad a számodra kijelölt és engedélyzett tudományt."

Nem bemagoltam, hanem érdekel az űrkutatás, csillagászat és hasonlók és mulatok/szürnyűlködök azon, menni hülye van, aki asztrológiában, lapos Földben meg más marhaságokban hisz.

"Ez inkább egy jól idomított majomra jellemző!"

Nem. Ez alapműveltség - kéne hoyg legyen.

"Ráadásul hazug ember, ne ossza az észt, senki sem fog hinni a szavában!"

Egyelőre a lapos Föld hívőknek nem hisz senki.

2017. dec. 30. 14:25
 40/106 anonim ***** válasza:
83%
Ez az elmélet logikai csapdaként van felépítve és naívsággal+félelemmel működik. Eléggé jól látható.
2017. dec. 30. 14:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!