A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.
30#-as
Mindegyikre van magyarázat, keress rá a neten óriási a szakirodalom.
29#-es A mai megyőződések előtt más meggyőződések léteztek, amik megdönthetetlenek voltak, míg nem valaki cáfolta őket. Tapasztaltad a Föld gömbölyűségét, vagy csak mások tudományos okosságát vallod? Mi van ha az univerzum nem 3 dimenziós, hanem 11, mint ahogy a húr elmélet állitja. Akkor a Föld ismét imeretlen alakú, hisz a Gömb csak 3 dimenziós.
"Mindegyikre van magyarázat, keress rá a neten óriási a szakirodalom."
És arra is van töméntelen bizonyíték, hogy a Föld geoid. Keress rá a neten, vagy járd újra az általános iskolát.
Óriási a szakirodalom.
"Mivel a föld csak 3 dimenziós".
A hármoD-t ismered. A negyedik az benne van. Az ötödik is benne van. Nem felfele megyünk hanem lefele. Értem? :D
"tehát mindkét elmélet létezik."
Elmélet millió létezik, olyan is, hogy egy nagy teknős tartja a hátán a Földet.
Valóság viszont csak egy van, és nagyon - nagyon úgy néz ki, a Föld nem lapos.
De fogod magad és bebizonyítod, és onnantól tudományos tény. Én már millió helyen olvasgattam a lapos Föld elméletéről, de ha sehogy nem megy nekik, ott a végső érv: minden vetítve van az égre és rajtuk kívül mindenki más hazudik.
Ettől erősebb érvük nincs - vagy ha van: lássuk!
"amiért bemagoltad a számodra kijelölt és engedélyzett tudományt."
Nem bemagoltam, hanem érdekel az űrkutatás, csillagászat és hasonlók és mulatok/szürnyűlködök azon, menni hülye van, aki asztrológiában, lapos Földben meg más marhaságokban hisz.
"Ez inkább egy jól idomított majomra jellemző!"
Nem. Ez alapműveltség - kéne hoyg legyen.
"Ráadásul hazug ember, ne ossza az észt, senki sem fog hinni a szavában!"
Egyelőre a lapos Föld hívőknek nem hisz senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!