A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.
Tudhatnád, hogy mind a két verzió hazugság.
A Föld egy szabályos kocka alakú MESTERSÉGES építmény, belül fémvázak tartják, a közepe pedig üreges. A tetején élnek az emberek (igen, minden oldala lapos, így marad meg a tetején pl. a víz), az oldalain pedig kábelek és vezetékek futnak, ezekből jön az energia.
A Föld fölé kiépítettek egy hatalmas tetőszerkezetet, amit 4 tartóoszlop tart, ezek pontosan a kocka sarkain helyezkednek el, így nem láthatóak soha.
Ebből a tetőből jön az eső, a viharok, mind mesterséges. A lehulló csapadék a Föld alsó oldalán lévő tározóban gyűlik össze, ahonnan felszívják és újra ránk öntözik. Ezért ugyanolyan mindig, amikor esik az eső.
És hogy kik csinálták? Természetesen a reptiliánok, a reptoidok leszármazottai, akik több ezer évvel ezelőtt érkeztek csillagközi űrflottájukkal, hogy létrehozzanak egy mesterséges tenyészetet.
Páran úgy hiszik, azóta kihaltak, de valójában a Föld belsejében lévő irodáikból figyelik az emberi faj szaporodását. Ha elegendő egyed gyűlik össze, a reptiliánok visszatérnek és mindannyiunkat felfalnak, s ezzel újabb 5000 évre jóllaknak.
A bibliában nincs olyan, hogy a Föld lapos!
Ettöl kezdve az egész, amit magyarázol, hülyeség
ma 17:58
elismerésem
én se tudtam volna ennél szebb választ trollni
Tanulatlan vagy. Azt, hogy a Föld forog bármelyik amatőr csillagász megmutatja neked, a saját szemeddel fogod látni.
Ha lapos a Föld, miért hosszabbak a nappalok nyáron? Miért nem látni a Napot éjjel? Miért nem látni déli csillagképeket mondjuk Budapestről? Miért van Nap és Holdfogyatkozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!