A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.
A biblia abban az időben keletkezett, amikor erről még nem sokat tudtak, azért gondolták, hogy lapos.
A kérdésedben ott a válasz "repül", ugyanis ha nem tenné, lezuhanna.
Pontosan hol mondja, hogy a föld lapos? Szerintem ezt így nem mondja ki. Az olyan - magyarban is meglévő -
kifejezések, hogy "földkerekség" utalhat gömbre is, a "világ négy sarka" pedig képltesen értedő, de ez alapján lehetne akár tetraéder is. :)
hol mondja hogy a semmiből lett egy robbanás? :)
azt nem mondja meg hogy mi volt a robbanás előtt pusztán azt mondja hogy volt valami robbanás
Valami lesz benne, mert itt a GYK-en gyakran kérdik. De a bibliában még nem találkoztam vele.
Te valami más bibliát olvashattál.
u wot m8?
hiszek Istenben.
az tévedés, hogy majmokból lettünk. majomszerű ősből esetleg, amely a maga helyi szükségletei alapján fejlődött emberré, vagy majommá.
ha lapos lenne a föld akkor sokkal távolabbra ellátnál, sőt egy hegy tetejéről akár a himaláját is látnád. az otthonodról meg egyből az alpok, kárpátok csúcsait. vagy te látod őket?
Bár a nagy bumm dolog nem győzött meg engem, de akkor se a semmiből alakult ki az a bizonyos végtelen világűr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!