A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.
Figyelt kérdés
Engem speciel az érdekelne, hogy ha a gravitáció valóban létezik, ami több milliárd tonna vizet képes a "pörgő golyón" tartani, akkor egy pihe könnyű madár hogyan képes repülni?2017. dec. 26. 16:52
93/106 anonim válasza:
Semmi okod a szégyenkezésere. Ezt a programot nem Galilei vagy Keppler írta, egy jóval nagyobb elme. Nincsenek benne olyan hibák, mint hőn szeretett tudósaid törvényeiben: hiányzó mindenség elmélet, változó fénysebesség (kizárja relativítás elméletet), 11 dimenzió kellene a húr elmélethez, cáfolták nagyra tartott ősrobbanás elméletet... És ezek a tudósok is elég gyakran cáfolják egymást, de a cáfolatig megrendíthetetlen volt a régi fizikai szabály. A mai szabályok is cáfolhatóak lesznek.
95/106 anonim válasza:
"A mai szabályok is cáfolhatóak lesznek."
Cáfolható már most is. De vajon megcáfolható - e?
97/106 anonim válasza:
Akik szerint lapos a Föld, azokat felküldeném az űrbe, hogy lássák nincs igazuk és gömb vis geoid alakú a Föld :D
98/106 anonim válasza:
Ha felküldenéd őket, és azt mondanák lapos, neked el kéne hinned, hisz te nem mentél fel!
99/106 anonim válasza:
De nem lapos, hogy lehet ekkora hülyeség mondani.
Akkor felmennék én is velük.
100/106 anonim válasza:
hülyeséget*
amúgy meg aki szerint lapos a Föld az küldjön fel egy kamerát az űrbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!