Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Biblia miért állítja lépten...

A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.

Figyelt kérdés
Engem speciel az érdekelne, hogy ha a gravitáció valóban létezik, ami több milliárd tonna vizet képes a "pörgő golyón" tartani, akkor egy pihe könnyű madár hogyan képes repülni?
2017. dec. 26. 16:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
100%

és akkor meg fogja látni, hogy nem lapos *

ez lemaradt:D

amúgy meg azért nem képes a 26%-os érveket leírni, mert nincsenek érvek a lapos Föld mellett. Hülyeség az egész, biztos vagyok benne , hogy akik azt hiszik, hogy lapos a Föld, azoknak a fejükben valami nagy baj van. Az ilyen embert én nem tudom komolyan venni.

2018. máj. 3. 10:00
 102/106 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok lapos Föld hívő, csak elutasítom az ilyen együgyü gondolkodást, hogy azért gömbölyű mert a tanító néni azt mondta.

Neked nincs más érved, mint hogy fel kell küldeni valamit, vagy valakit (Ha kifizeted szívesen felmegyek és elmondom mit láttam, utána nekem fogsz hinni, vagy a NASA-nak? Mit gondolsz, csak pénz kérdése felmenni? Kell az "Ő" engedélyük is hozzá, mert féltik a valós infót amit te is megszerezhetnél.).

A determinizmus is teljes logikussággal írja le a világot, mégsem hisz mindenki a sors elrendeltségében, pedig ha a tanító néni mondta volna, most ezért is kaparnál!

2018. máj. 3. 20:20
 103/106 Viziló József válasza:
66%
Egy új kutatást olvastam a minap. Azt állítják hogy a föld abban a pillanatban amikor keletkezett teljesen szabályos gömb formájú volt. Azóta azért "változott" geoid alakúvá mert ugyebár a Föld forog és a centrifugális erőtől a Föld "széthúzódik". A kutatás szerint 2500-ra az Északi és a Déli-sark távolsága a Föld belsején keresztül a 95%-ra csökken. Kb. 60 millió év múlva ez a távolságmárolyan kicsi lesz hogy a két sarkvidék jege egybe fog érni. Azt még nem tudják a kutatók hogy ez a vékonyodás meddig fog tartani. Ez az elmélet legalább anyiban nem stimmel hogy a köpennyel meg a maggal mi történik. Ezek a bizonyos kutatók azt állítják hogy a mag és a köpeny is kettévállik és keleten illetve nyugaton lesznek. Elnézést kérek a rossz helyesírásért.
2018. jún. 8. 07:50
 104/106 anonim ***** válasza:
100%
utolsó. a hiba ebben ott található, hogy mire lapos lehetne (ami sose lesz) olyan sebességet venne fel a föld, hogy már nem számítana, hogy lapos-e vagy sem.
2018. jún. 8. 08:54
 105/106 anonim ***** válasza:
100%

103.

Ott a gond, hogy a Föld forgása lassul. Nagyon kis mértékben, de lassul. Mire lapos lenne, addig lehet, hogy meg is állna (persze meg nem áll soha, de nagyon lelassulna)

2018. jún. 8. 12:32
 106/106 anonim ***** válasza:
100%
Ha most lassul, akkor visszafelé az időben gyorsul. Tehát kialakulása után, még nem rendelkezett szilárd köpennyel sem, a nagy forgási sebesség miatt jóval laposabb volt.
2018. jún. 8. 18:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!