A Biblia miért állítja lépten nyomon, hogy a föld lapos? Megnéztem pár lapos földes videót, és tényleg vannak érdekes gondolatok.
és akkor meg fogja látni, hogy nem lapos *
ez lemaradt:D
amúgy meg azért nem képes a 26%-os érveket leírni, mert nincsenek érvek a lapos Föld mellett. Hülyeség az egész, biztos vagyok benne , hogy akik azt hiszik, hogy lapos a Föld, azoknak a fejükben valami nagy baj van. Az ilyen embert én nem tudom komolyan venni.
Én nem vagyok lapos Föld hívő, csak elutasítom az ilyen együgyü gondolkodást, hogy azért gömbölyű mert a tanító néni azt mondta.
Neked nincs más érved, mint hogy fel kell küldeni valamit, vagy valakit (Ha kifizeted szívesen felmegyek és elmondom mit láttam, utána nekem fogsz hinni, vagy a NASA-nak? Mit gondolsz, csak pénz kérdése felmenni? Kell az "Ő" engedélyük is hozzá, mert féltik a valós infót amit te is megszerezhetnél.).
A determinizmus is teljes logikussággal írja le a világot, mégsem hisz mindenki a sors elrendeltségében, pedig ha a tanító néni mondta volna, most ezért is kaparnál!
103.
Ott a gond, hogy a Föld forgása lassul. Nagyon kis mértékben, de lassul. Mire lapos lenne, addig lehet, hogy meg is állna (persze meg nem áll soha, de nagyon lelassulna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!