Hisztek abban, hogy a baba választ minket szülőjének? Van akik szerint a babák választják ki, hogy hova, kihez akarnak leszületni.
Valamint arról mit gondoltok, ha egy pár meddő?
Tegyük fel, hogy meddő a nő, vagy a férfi, vagy mindkettő.
Állítólag a meddőséget is magunk, ill. az agyunk produkálja, mert úgy érzi még nem érett a pár a babára.
Erről mit gondoltok??
Köszi aki válaszol!
És ne te akard megmondani, hogy mit töröljenek, és mit nem!
Minek írsz nekem választ?
Légyszíves ne tedd!
Érdemben nem tudsz hozzászólni, mindazonáltal én szeretném értelmezni a többi választ is.
Ha egyet értünk, ha nem.
Van aki kulturáltan fogadja, hogy nem értenek vele egyet, de te sajnos nem.
Szerintem túlbeszéltük :)
esetleg feltehetnéd Ki hisz/ki nem - F/N - hány éves formában még ugyan ezt.
Számomra érdekes, milyen erősen utasítja el valaki ezt az elképzelést.
Félig-meddig olvastam vissza:)
Mit gondoltok arról, hogy szabad akarat? Nagyon sok minden meg van írva, mielőtt leszületünk, De! van ami tollal van megírva, és van ami ceruzával.
Amúgy szerintem is a gyerekek választják a szülőket. Nekem is meddőséggel kellett szembenéznem, de én úgy döntöttem, hogy akkor is lesz gyerekem, megmutatom mi az a szabad akarat. :))))))
Utolsó!
Örülök, hogy sikerült szembenézned a dologgal, és lett kisbabád.
Köszi a válaszokat!
Ha nem problémás neked, írnál még magadról, és a történetedről?
Köszi!
És akkor lenne tökéletes a világ szerinted ha mindenki gazdag családba születne?
Akkor mi lenne a viszonyítási alap, ha mindenki gazdag lenne?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan...
Én is hülyeségnek tartom,és meg is indokolom...
Ha igaz lenne amit írtál,hogy a baba választja meg hova fog születni:
1. Miért megy oda ahol már 12 kis füstös kölyök rohangál? Talán éhezni akar? kis tolvaj,vagy utcalány akar lenni?esetleg a társadalom kirekesztője szeretne lenni?Vagy az az életcélja,hogy 30 évesen már több éves börtön múltja legyen?
2. Miért olyan családot választ ahol az apa pedofil? Mert szeretné átélni,hogy 5 évesen a saját apja erőszakolja meg? és az anyja csak pislog??
3. Vagy miért olyan helyre megy ahol az anya idegbeteg,és tudja,hogy nem sokáig fog élni,mert a szülője megöli??
4. Tényleg miért nem gazdag családba megy??Oda nem mehet mert ők meddőek??
Még sok kérdésem lenne,de szerintem mindent leírtam ami lényeges...
Mert az életfeladatát ott tudja beteljesíteni.
A kényelem a lélek számára nem fontos. Van aki hosszú életet tervez, van, aki rövidet.
Meg is válaszolta a kérdésedet az utolsó.
Mert ezt választotta, hogy ezt kell megtanulnia, és azért születik oda.
Véletlenek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!