Olvastam, hogy a vízöntők ösztönösen vegetáriánusok. Én baba korom óta visszautasítom a húst. Lehet emiatt?
Figyelt kérdés
Még csak az illatát sem szeretem, sem az állagát, hozzá sem nyúlok sosem. Babaként, vagy gyerekként mindig kiköptem.2011. jún. 30. 01:21
1/15 anonim válasza:
Én is vízöntő vagyok és imádom a húst.
2/15 anonim válasza:
fater muter vízöntő, de mindennap hús a kaja :D
3/15 A kérdező kommentje:
Az én apukám is vízöntő és húst hússal. De én hiszem, ha valaki arra neveltek, hogy fiam, leültül a disznót, van minden jóság, kóbász, disznajsajt meg jáó zsíros husika, akkor azt fogja enni felnőttként is. És a legtöbb vidéki háziállattartó felnőtt ebben élt, ezt szokta meg, ennek megfelelően étkezik.
Inkább velem egykorúak, 18-22 év körüliekre vagyok kíváncsi.
2011. jún. 30. 01:54
4/15 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok és sose volt, hogy rám erőltették volna a disznyót vagy a kóbászt, mondjuk én csak és kizárólag csirkehúst eszek, mert a többit nem fogadja be a gyomrom. Ja és nem vagyunk vidékiek, se háziállattartók.
5/15 A kérdező kommentje:
Több vízöntő ismerősöm is csak csirkét eszik.
2011. jún. 30. 02:08
6/15 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ösztönösen vegetáriánus?
7/15 anonim válasza:
Az nem eszi meg kiskorában a húst (vagy a zöldségeket),akinek megengedték a szülei,hogy válogassanak.
At csak beképzelés,hogy a gyomrod nem veszi be,vagy undorodsz a szagától. Az ember mindenevő,az emésztőszervei erre álltak be.
8/15 anonim válasza:
06:45 Pontosan :) A biológiának talán több köze van ehhez.
9/15 anonim válasza:
"Babaként, vagy gyerekként mindig kiköptem."
béna szüleid voltak
nem neveltek
az ember mindenevő, nem növényevő...
10/15 anonim válasza:
Apukám Vízöntő, és húst hússal eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!