Olvastam, hogy a vízöntők ösztönösen vegetáriánusok. Én baba korom óta visszautasítom a húst. Lehet emiatt?
ma 07:55
a te szüleid bénák...:S sztem maradj csöndbe, kösszz
Igaza van.
Ne hallgattass el másokat csak azért, mert nem tetszik a véleményük. Ez egy ilyen oldal, számítani kell más véleményekre.
vízöntő mint jegy,mint egy jelentés hajlamosít arra ,hogy ne egyél meg állatokat.de lehet valaki mondjuk bika,de ha az aszcendense vízöntő vagy az egyik fontos házába ez a csillagjegy áll,akkor ugyanúgy működhet.de ők általában felnőtt vagy kamaszkorukra döbbenek rá,hogy mennyit szenvednek azok a szerencsétlenek és akkor vonják ki magukat a húsevés alól.vízöntők egyik része nagy környezet-állatvédő,elvont,intelligens,jószívű.Másik részük meg...hát igen itt vannak.középszerűek.
a húst nagyon sok kisbaba nem eszi meg a legtöbb inkább gyümölcsöket,sütikét majszol.ez egy természetes ösztön,amit a legtöbb ma élő felnőttben elvan nyomva.az az egészséges,ha nem eszel állatokat,főleg azért nem mert rohadnak.tehát hullákat eszünk.fújj ez undorító tényleg... sztem vega leszek.
köszi!
vízöntő,kos aszcendens 22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!