Hisztek abban, hogy a baba választ minket szülőjének? Van akik szerint a babák választják ki, hogy hova, kihez akarnak leszületni.
Valamint arról mit gondoltok, ha egy pár meddő?
Tegyük fel, hogy meddő a nő, vagy a férfi, vagy mindkettő.
Állítólag a meddőséget is magunk, ill. az agyunk produkálja, mert úgy érzi még nem érett a pár a babára.
Erről mit gondoltok??
Köszi aki válaszol!
Én hiszek.
..
nem kérdezted, csak úgy beszúrom de nekem van emlékem - talán - 3 hetes koromból, de 1 éves koromból tiszta, képszerű pontos leírható emlékem van, az érzéseimet is verbalizálni tudom, le tudom írni a jelenlévőket, emlékszem a szavaikra, a kiságy festésére, a gondolataimra, a játék tapintására...
Mindenki másnak érdektelen élmény, így biztos hoyg nem elmondásból tudom.
Én maximálisan elfogadom, hogy nem érthetünk mindenben egyet, van aki így, van aki úgy gondolkodik.
Akivel nem vagyunk egy állásponton, az miért közelít ellenségesen?
Én megköszöntem annak is a válaszát, akivel nem egy a nézetünk.
Legyünk belátóak..
Kezd átmenni ez a kérdés vitába és provokációba a KÉRDEZŐ részéről...
Szerintem jobb lenne ha az egészet törölnék!!!
Egyébként te kérdezted, hogy a baba választja-e a szülőt? Ehhez hozzá tartozik a lélek is, nem??
De egy magzatnak, hogy lenne már lelke? Továbbmegyek, 2 sejtnek, hogy lenne lelke? Mert mielőtt találkoznak, akkor csak két mikroszkópikus sejtről vab szó, csak hetek mulva lesz embrio, majd magzat...
Én hiszem, hogy a gyermek választ családot, helyet időta "leszületésre".
Másnak nincs is értelme, a szülők nincsennek döntéshelyzetben. Max. elutasíthatják, de nem választhatnak. Ha lehetne, akkor mindenkinek akkor születne, amikor akarja, eldönti, hogy na, most "ráérek" szülni.
Vagy a gyerek választ vagy az Isten - ezt nem tudjuk szerintem. A szülőpár csak kérheti.
87%os mivel provokállak én?
Te nem adsz hasznost választ, nem a kérdésre válaszolsz.
Hagyd abba!
Lépj tovább!
Én kértelek meg rá, hogy ne legyen vita, és konfliktus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!