Hisztek abban, hogy a baba választ minket szülőjének? Van akik szerint a babák választják ki, hogy hova, kihez akarnak leszületni.
Valamint arról mit gondoltok, ha egy pár meddő?
Tegyük fel, hogy meddő a nő, vagy a férfi, vagy mindkettő.
Állítólag a meddőséget is magunk, ill. az agyunk produkálja, mert úgy érzi még nem érett a pár a babára.
Erről mit gondoltok??
Köszi aki válaszol!
Kedves 11:26-os!
Köszönöm a kimerítő válaszodat.
Az a legalapvetőbb probléma, hogy kérdéseket mindig teszünk fel, de kitől kapunk választ?
Annyit tudok magamról, hogy az élet feladataim közé tartozik hogy megtanuljak kitartó lenni.
És azt is tudom, hogy lesz gyermekem..
11:29.
Erre azt tudom mondani, hogy a bab még vár.
Vár valamire, valakire.
Vagy amit már írtak, hogy lehet csak együtt a párnak nem lehet babája.
Haggyad ezt a beszólogatót, majd "kilőjjük"
Ne foglalkozz vele!
A test semmi, mindent a lélek irányít. A betegséget is, az életet is, a halált is. Mennyi anyag van egy atomban? Főleg csak tér és energia!
Az életünk energia, az anyagot mi irányítjuk. Van hogy az anyag irányít minket, de ez nem cél!
Ne kezd vitába egy materialistáal, majd kiixeled, mint hazsontalant! Mért nem megy a "fizika" kérdésekhez pl.?
Neked ez egy fontos kérdésed, és igenis nagyon jó, hogy foglalkozol vele.
Ma megszoktuk, hoyg ha valamit megkívánuk, akkor csak rajtunk áll megszerezni. De az élet más, ott nem kérünk, hanem kapunk. Feladatot, gyereket, élethelyzetet. Nme jutalomként, hanem megoldandó problémaként. Aki nem dolgozik magán az nem is tanul..vesztegeti az idejét ezen a Földön. Lopja a napot :)
Köszönöm szépen 11:31-es.
Nagyon találó volt a hozzászólásod!
Köszönöm a tippeket a bumeráng módszerhez, kipróbálom!
Utolsónak pedig: igen a kitartást kell megtanulnom, és nem az elengedést.
Ezt nem magamtól szedtem, hogy nekem ez az életfeladatom, hanem voltam már természetgyógyásznál, kineziológusnál is.
Igen; éppen ezért fordulhat elő, hogy egy gyereket vernek az alkoholista szülei, vagy hogy drogos anyák börtönbe szülik a gyereküket. Mert a gyerek őket választotta. Pont.
Így már minden világos.
Hülyeség.
én nem akartam gyereket, a legkevésbé sem terveztük mégis becsúszott.
olyan meg nincs, hogy a baba "megválasztja", hova születik le. puszta biológia, ezen nincs mit bonyolítani: ha egy érett petesejt meg egy hímivarsejt találkozik, akkor létrejön a terhesség, ha akarja az ember, ha nem.
Ha szerinted hülyeség, akkor szerinted lélek sincs?
De azért remélem a gyerekednek nem adod a tudtára hogy a legkevésbé sem akartad őt-ahogy te fogalmaztál- ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!