Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kvantumfizika bizonyítja a...

A kvantumfizika bizonyítja a halál utáni életet?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a cikket találtam. Igaz lehet?

2016. szept. 14. 10:44
1 2 3 4 5
 41/47 Shai-Hulud ***** válasza:
70%

"Nem vagyok Zolika és nem mond ellent a fizikai ismereteinknek, csak te nem értesz hozzá. ;) "

Értem, szóval nem te vagy KvantumZoli. Akkor minek utánozod? Vigyázz, mert még úgy maradsz.

"Az univerzum statikus. Ezt be is bizonyítottam és cáfoltam az ősrobbanást egy kérdésemben. Nem volt nehéz. Végül már a szkeptikusok nem is próbáltak megcáfolni."

Nocsak! Akkor MÉGIS te vagy KvantumZoli? :-D

Olvastuk sokan a "cáfolatodat" többen azóta sem tértünk magunkhoz a röhögéstől. Ha komolyan cáfolni akarsz valamit, akkor ne bizonyított fizikai tények tagadásával támaszd alá a mondókádat.

Másrészt ne nekünk add elő a hatalmas tudományodat, hanem szépen írj belőle egy tudományos értekezést, és add be a Tudományos Akadémiának. Őket győzd meg az igazadról. Ha olyan okos ember vagy, és mint állítod, tudod bizonyítani az elméleteidet, akkor nekik is be tudod bizonyítani, hogy a világ úgy működik, ahogy azt te elképzelted.

De már páran kértünk tőled konkrét dolgokat, amelyek közül egyetlen egyre sem válaszoltál.

- Kérések között volt például, hogy írd már le röviden a perturbáció-elméletet, különös tekintettel a virtuális részecskékkel történő helyettesítésre, valamiért erre nem válaszoltál.

- Én csak annyit kértem, hogy nevezd meg a tanárodat az ELTÉ-n, vagy legalább a gyakorlatvezetődet, de erre sem válaszoltál.

Ezek pedig nagyon egyszerű kérdések, Zolika.

"Ismétlem : sajnos nem értesz hozzá"

Ismétlem: te egy kókler, kisstílű hazudozó vagy Zolika. És ne mondd, hogy megint hátba támadtalak, ezt én ismét szemtől szembe mondom neked.

Csak hogy emlékeztesselek arra, hogy a véleményemmel nem vagyok egyedül:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__3633..

Pedro

2016. szept. 17. 20:18
 42/47 Mojjo ***** válasza:
61%
Egyébként Zoltán, mikor ébredtél rá, hogy te valójában kvantumfizikus vagy? Egyik este megcsípett egy radioaktív pók, és reggel már kvantumfizikusként ébredtél (valamint azóta valamiért csak Parker tollal vagy hajlandó írni), vagy valami ilyesmi?
2016. szept. 17. 21:25
 43/47 Tom Benko ***** válasza:
42%
A linkeket nem először kérem tőled, bogaram, még egyszer sem adtál, úgyhogy kényelen vagyok arra gondolni, hogy vagy hülye vagy, vagy hazudsz.
2016. szept. 18. 00:59
 44/47 A kérdező kommentje:
Látom ilyesmiről már sokat lehetett szó itt, én nem vagyok rendszeres olvasó. Zoltán (vagy nem Zoltán? kicsit 9sszezavarodtam), te valóban kvantumfizikus vagy? Esetleg tudnál mutatni a halál utáni életet a kvantumfizikán keresztül vizsgáló cikket (legjobb lenne valami ismeretterjesztő amit viszont tényleg kvantumfizikus írt)? Vagy esetleg a másik oldal azt cáfolót?
2016. szept. 20. 00:23
 45/47 Mojjo ***** válasza:
75%

@44: Zoltán pont annyira kvantumfizikus, amennyire egy átlagos tőkésréce komponista.

Olyan kvantumfizikai cikkeket pedig hiába kérsz, amik bizonyítják, vagy cáfolják a halál utáni életet, ugyanis a kvantumfizika nem foglalkozik ezzel a kérdéskörrel.

2016. szept. 20. 05:06
 46/47 anonim ***** válasza:
Jaja, KvantumZoli régi tag itt, senki nem tudta még eldönteni hogy zseniális troll vagy simán csak hülye. Mindenesetre nagyon vicces dolgokat ír és körömszakadtáig védi azt, legtöbbször "magas pozícióból" indulva, ami számára azt jelenti hogy ő hozzáértő kvantumfizikus tehát mindenki más téved. :D Sajnos még sosem válaszolt olyan kérdésekre ami legalább csak halványan utalna eme státuszára. :DDDD
2016. szept. 20. 08:41
 47/47 Wadmalac ***** válasza:
50%
Esetleg az összefonódott párja zártosztályon lakik és erősen befolyásolja.
2016. szept. 20. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!