A halál nem más, mint illúzió csupán! Gondoltad volna, hogy ezt a spirituális tényt, a tudomány is felismeri?
Aki kutakodik a halál fogalma iránt, az óhatatlanul belebotlik abba témába, hogy valójában nincs halál. Ha egy ilyen cikk felkelti az érdeklődését, megszállottan kutakodik, amíg meg nem győződik ennek igazságáról, vagy hazugságáról. És aki elég sokat kutat és tanulmányoz ebben a témában, annak előbb-utóbb meg kell fogalmazódnia benne, hogy a halál, mint végleges dolog, valójában nem létezik.
Nyílván, aki annyira vakhit materialista, az nem fogja elfogadni ezt a tényt, mert akkor óhatatlanul is meg kell fogalmazódnia magában, hogy ha van örök élet, akkor bizonyára van örök Isten is. Nyílván, mindezt 10 véres körömmel fogja tagadni, mert nem tud, nem akar, és nem is tud szembenézni a ezzel a valósággal, mert az egész spirituális dolog számára elviselhetetlen; röhög rajta, miközben rettenetesen fél tőle.
Én tudom, hogy így van, mert beszéltem olyannal, aki borzasztóan fél a haláltól, miközben elviselhetetlen számára az örök élet tudata is, borsódzik tőle a háta, azt mondja, ha meghal, akkor legyen örökre halál, nem akar halála után tovább élni.
Ezek az ostoba emberek, haláluk után nem tudnak nyugodtan eltávozni a lélekdimenzióba, mint láthatatlan kísértetek maradnak a Földi síkon, és rettentően szenvednek lélekben, mert nem értik, mi történt velük.
Persze, hogy nincs halál.
A temetett újra él a kukacokban,
az égbe temetettek a madarak gyomrában,
a hamvasztottak nagy jótéteménye, hogy megakadályozzák az urna kongását és az urnák gyártására munkahelyeket tartanak fenn!
A tényeket nem mi, hanem az ateisták kérdőjelezik meg. Igen (és szerintem beszélhetek a többi szabad gondolkodó nevében is) az, hogy a tudomány nem lehet részrehajló huzamosabb ideig az tény, hisz lassan önmagának fog ellent mondani. Az hogy nyit az igazság felé inkább meglepő, mintsem az, hogy olyat támaszt alá amit az emberek már több ezer éve is kijelentettek.
Az ateista csőlátás korszaka leáldozóban van (hál' Istennek), üdvözöljük az új szemléletmódot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!