Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A halál nem más, mint illúzió...

A halál nem más, mint illúzió csupán! Gondoltad volna, hogy ezt a spirituális tényt, a tudomány is felismeri?

Figyelt kérdés
A tudomány új és újabb utakra tőr. Nap, mint nap bővűl újabb ismeretekkel, elévítve a korábbiakat. Most egy egészen érdekes cikket ajánlok figyelmedbe, mely szerint a halál nem is látezik : [link]

2015. jún. 20. 18:29
1 2 3 4 5
 1/47 Ozmium42 ***** válasza:
71%
Egy tudós állítja. A többi mit állít?
2015. jún. 20. 18:42
 2/47 anonim ***** válasza:
78%
Aha.. értem.
2015. jún. 20. 18:46
 3/47 anonim ***** válasza:
85%
Ebben az az apró probléma, hogy a fizikán kívül a spirituális irányzatok is elismerik a halált, maximum más szemszögből.
2015. jún. 20. 18:57
 4/47 anonim ***** válasza:
19%

Aki kutakodik a halál fogalma iránt, az óhatatlanul belebotlik abba témába, hogy valójában nincs halál. Ha egy ilyen cikk felkelti az érdeklődését, megszállottan kutakodik, amíg meg nem győződik ennek igazságáról, vagy hazugságáról. És aki elég sokat kutat és tanulmányoz ebben a témában, annak előbb-utóbb meg kell fogalmazódnia benne, hogy a halál, mint végleges dolog, valójában nem létezik.

Nyílván, aki annyira vakhit materialista, az nem fogja elfogadni ezt a tényt, mert akkor óhatatlanul is meg kell fogalmazódnia magában, hogy ha van örök élet, akkor bizonyára van örök Isten is. Nyílván, mindezt 10 véres körömmel fogja tagadni, mert nem tud, nem akar, és nem is tud szembenézni a ezzel a valósággal, mert az egész spirituális dolog számára elviselhetetlen; röhög rajta, miközben rettenetesen fél tőle.

Én tudom, hogy így van, mert beszéltem olyannal, aki borzasztóan fél a haláltól, miközben elviselhetetlen számára az örök élet tudata is, borsódzik tőle a háta, azt mondja, ha meghal, akkor legyen örökre halál, nem akar halála után tovább élni.

Ezek az ostoba emberek, haláluk után nem tudnak nyugodtan eltávozni a lélekdimenzióba, mint láthatatlan kísértetek maradnak a Földi síkon, és rettentően szenvednek lélekben, mert nem értik, mi történt velük.

2015. jún. 20. 18:58
 5/47 anonim ***** válasza:
63%

Persze, hogy nincs halál.

A temetett újra él a kukacokban,

az égbe temetettek a madarak gyomrában,

a hamvasztottak nagy jótéteménye, hogy megakadályozzák az urna kongását és az urnák gyártására munkahelyeket tartanak fenn!

2015. jún. 20. 19:08
 6/47 openyoureye ***** válasza:
10%

A tényeket nem mi, hanem az ateisták kérdőjelezik meg. Igen (és szerintem beszélhetek a többi szabad gondolkodó nevében is) az, hogy a tudomány nem lehet részrehajló huzamosabb ideig az tény, hisz lassan önmagának fog ellent mondani. Az hogy nyit az igazság felé inkább meglepő, mintsem az, hogy olyat támaszt alá amit az emberek már több ezer éve is kijelentettek.

Az ateista csőlátás korszaka leáldozóban van (hál' Istennek), üdvözöljük az új szemléletmódot!

2015. jún. 20. 19:15
 7/47 anonim ***** válasza:
79%
Hát akkor az is illúzió, hogy aki eddig meghalt körülöttem, azt soha többé nem láttam, nem látom azóta? De jó! Szeva nagyfater, hol vagy? Én valahogy nem látom az öreget....
2015. jún. 20. 19:24
 8/47 anonim ***** válasza:
76%
Én nem értek egyet ezzel. Szerintem a halál nem egy illúzió, hanem egy folyamat vége. Az emberi hiszékenység az igazi illúzió, mely magát felsőbbrendűnek hiszi + az emberiség naponta mérgezi a saját környezetét, de ezzel is része a folyamat végeztének. Az emberiség nagy része tagadja, nem akarja elfogadni, hogy az élete a halálával végződik, de ez mitsem számít, mert nem tudjuk elkerülni az elkerülhetetlent.
2015. jún. 20. 19:32
 9/47 anonim ***** válasza:
3%
8-as Joker 2.0! Neked nagyon sz@r lesz, ha feldobod a bocskort! Csak sajnálni tudlak.
2015. jún. 20. 19:36
 10/47 anonim ***** válasza:
10%
7-es! A lélek, ami öröké él, egy magasrezgésű energia, fény, ami láthatatlan. Azért, ugye, aki tanult fizikát, nem lepődik meg, ha szembetalálkozik a láthatatlan energiával, például a mikrohullámú, vagy röntgensugárzással, amit nem látsz, de mégis tudod, hogy létezik.
2015. jún. 20. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!