Miért járnak a szkeptikusok ebbe a kategóriába osztani
az észt?
Figyelt kérdés
Meg tudja valaki magyarázni,hogy mi ennek az értelme,haszna számukra? Én nem olvasok olyan kategóriákat amik érdektelenek Számomra,nem írogatok pl. a divatba és nem homározom le az öltözködési kérdést feltevő hímeket,nem oltom le az elektronikus eszközökben a kérdezőt,hogy 'de hülye vagy,hogy androidos telefont veszel". Ezen analógia mentén elindulva nem fér a fejembe,hogy ha valaki valamiben nem hisz akkor mi viszi arra,hogy az idejét arra pazarolja,hogy egy számára nem létező dologról szóló kérdéseket olvasgat és mindenhová odaírja,hogy "ez nem létezik". Jobb lesz ettől az élete bármiben is? Változtat ezzel valamin? Intelligens embernek szerintem tisztában kell lennie azzal,hogy hit és meggyőződésbéli kérdésekről vitázni a világ leghaszontalanabb dolga. Egyik fél sem tudja meggyőzni a másikat,Úgyis csak fölényeskedő sárdobálás a vége rendszerint. Miért nem lehet tiszteletben tartani más emberek hitét? Ha én nem akarok meggyőzni senkit arról,hogy létezik természetfeletti es őszintén lexarom,hogy más mit gondol erről akkor a szkeptikusok miért tekintik életcélnak a folytonos vizonygatást? Mégis mit vának ettől? Őket talán meg lehetne győzni arról,hogy léteznek természetfeletti dolgok? Nem! Akkor ők miért gondolják,hogy ők meg tudják győzni a másik tábort? Mindenki ragaszkodik a saját meggyőződesehez nyilván,es ez igy is van jól. Épp ezért nem látom ennek semmi de semmi értelmét. Ha valaki tud magyarázatot akkor ne fogja vissza magát...
Amúgy meg semmi gond, az összes trollkodó szkeptikusra rontást küldtem. :D
2015. máj. 20. 22:28
72/76 anonim válasza:
De jó volna elérni a 10.oldalt :D
2015. máj. 20. 22:45
73/76 anonim válasza:
No,gyerekek ezt öröm volt végig olvasni. Eleve a kérdés is troll. Szart dobáltok mindenkire, provokáltok!,aztán ti nevezitek trollnak a szkeptikusokat. Gratulálok!
2015. máj. 20. 22:52
74/76 anonim válasza:
#71 Egyébként észre szoktad venni, amikor önmagadat cáfolod?
Ha nem törődsz az oldal szkeptikusaival, akkor miért bosszant? Végülis csak törődsz velük, igaz? Aki nem törődik valakivel, azt hidegen hagyja a másik, nem tesz fel róla kérdéseket. Ha jobban belegondolunk mégiscsak beköhögted ezt a kérdést, már ha értelmezni tudod az indulataidat. És ezt nem azért írom, mert haragszom rád, vagy szarral akarlak dobálni, hanem úgy gondolom, hogy nem vagyunk cukorból és bízom még abban, hogy felnőttes szavakkal finomkódást félretéve, talán meg is egyezhetnénk valamiben.
#72 Remélem rám nem küldtél rontást, mert igazán nem szolgáltam rá. :D
2015. máj. 21. 08:33
75/76 anonim válasza:
Sajnos lemaradtam a tegnapiról. Ugyan este leírtam ide hogy érdekes volt elolvasni, de már nem látható.
Amiért az a hozzászólásom nem látszik, az azért van - ha már a trollkodásról és egymásnak beszólásról is volt szó - mert leírtam a nekem beszóló egyik válaszolónak a véleményemet. Úgy tűnik valamelyik érzékeny lelkű olvasónak az engem leszóló kötözködés belefért a világképébe, de a válaszom már nem. :D
De legalább volt alkalmam kipróbálni a moderációt (ha már a válaszadásra nincs lehetőségem).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!