Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért járnak a szkeptikusok...

Miért járnak a szkeptikusok ebbe a kategóriába osztani az észt?

Figyelt kérdés
Meg tudja valaki magyarázni,hogy mi ennek az értelme,haszna számukra? Én nem olvasok olyan kategóriákat amik érdektelenek Számomra,nem írogatok pl. a divatba és nem homározom le az öltözködési kérdést feltevő hímeket,nem oltom le az elektronikus eszközökben a kérdezőt,hogy 'de hülye vagy,hogy androidos telefont veszel". Ezen analógia mentén elindulva nem fér a fejembe,hogy ha valaki valamiben nem hisz akkor mi viszi arra,hogy az idejét arra pazarolja,hogy egy számára nem létező dologról szóló kérdéseket olvasgat és mindenhová odaírja,hogy "ez nem létezik". Jobb lesz ettől az élete bármiben is? Változtat ezzel valamin? Intelligens embernek szerintem tisztában kell lennie azzal,hogy hit és meggyőződésbéli kérdésekről vitázni a világ leghaszontalanabb dolga. Egyik fél sem tudja meggyőzni a másikat,Úgyis csak fölényeskedő sárdobálás a vége rendszerint. Miért nem lehet tiszteletben tartani más emberek hitét? Ha én nem akarok meggyőzni senkit arról,hogy létezik természetfeletti es őszintén lexarom,hogy más mit gondol erről akkor a szkeptikusok miért tekintik életcélnak a folytonos vizonygatást? Mégis mit vának ettől? Őket talán meg lehetne győzni arról,hogy léteznek természetfeletti dolgok? Nem! Akkor ők miért gondolják,hogy ők meg tudják győzni a másik tábort? Mindenki ragaszkodik a saját meggyőződesehez nyilván,es ez igy is van jól. Épp ezért nem látom ennek semmi de semmi értelmét. Ha valaki tud magyarázatot akkor ne fogja vissza magát...

2015. máj. 20. 03:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
29%
:D
2015. máj. 20. 19:51
 62/76 anonim ***** válasza:
100%
61: Az enyémet elnyomták. :(
2015. máj. 20. 19:56
 63/76 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon tetszett amit írt egy felhasználó, hogy ő kinvet a végént szokott játszani magában, mert a végén mindig nevet :D

Szerintem kipróbálom.

És hogy enyém legyen az utolsó:

https://www.youtube.com/watch?v=U1td70yaoS8

https://www.youtube.com/watch?v=wevxW3l_tkg

*Ana Van Der Val* nevű felhasználóval meg ne kötekedjetek. Vagy rátok küldöm őt:

https://www.youtube.com/watch?v=ZuYoEtEI_go&t=56

:D

2015. máj. 20. 19:56
 64/76 anonim ***** válasza:
És hogy senki ne sírjon, megy mindenkinek a zöld kéz :P
2015. máj. 20. 19:58
 65/76 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
47%

Te papoltál a legjobban a sértegetésről.

Szerinted te mit csinálsz? Ugyanúgy sértegetsz.

Mert a saját önellentmondásaiddal képtelen vagy szembenézni, és személyeskedéssel próbálsz kompenzálni, mert ész érvekkel nem tudsz szolgálni.

Egyéb meglátás? Nyugodtan hordjál le aminek csak akarsz, hogy hű legyél önmagadhoz, és a hitedhez.

Egészségedre. :)

2015. máj. 20. 20:01
 66/76 anonim ***** válasza:
22%
Nyugodjál már meg!
2015. máj. 20. 20:19
 67/76 anonim ***** válasza:
53%

*Ana Van Der Val*

Mostmár csak utolsó előtti vagy, van ellenvetésed? Nincs? Akkor eldölt. Én vagyok az utolsó! Egyébként én mindenkinek nyomtam egy sárgát, csak úgy heccből. A kérdezőről csak annyit, hogy beköhögött itt pár szót, oszt ment tovább az útjára, csak átutazóban volt. Én azért többet vártam tőle, csalódott vagyok.

2015. máj. 20. 20:31
 68/76 anonim ***** válasza:
49%

Egyébként azt mért kell lepontozni ha csak ezt írom: ":D".

Ana ne hagyd magad beégni!

Ja várj, már beégtél bocsi :D

2015. máj. 20. 20:36
 69/76 FüligJimmy88 ***** válasza:
Öhh... Szerintem is fölösleges volt kiírni a kérdést, csak jól megetettél egy pár trollt... Szóval vannak akik imádják a másikat cikizni, és erre az ezotéria egy remek módszer, annyira megfoghatatlan a téma. Értem én, hogy miről beszélsz, én konkrétan a természetgyógyászatban jártas vagyok valamennyire, adtam is tanácsot a témában, amit aztán jól lehurrogtak, csak mert máshogy gondolták... Nem kell az ilyennel törődni és kész. Ha valakinek ez okoz örömöt, én nem fogom meggátolni benne. Úgyis kapsz értelmes választ, ha éppen van valakinek olyanja. Vagy ha nem bírod a kritikát, akkor inkább a könyvtárban kutakodj. Mert ez az internet olyan, mint a pörkölt: a mócsingot is meg kell enni...
2015. máj. 20. 22:07
 70/76 A kérdező kommentje:

Ana: Te birálod azt aki személyeskedik,miközben azt írod "a lényeg,hogy jól kielégültél"?! Na de kérlek...

Nem vagyok egyébként átutazó. Csupán nem azért született a kérdés,hogy itt rugózzak és megpróbálják Mindenkit meggyőzni az igazamról. Mint említettem ez nekem nem célom,hidegen hagy,hogy ki miben hisz vagy nem hisz. Eddig sem törődtem az oldalon a szkeptikusok hozzászólásaival és eztán sem fogok,csupán bosszantó a folytonos leugatást olvasgatni ebben a témakörben. De akinek ez jó,van rá ideje és energiája az tegye nyugodtan,nekem nem fáj.

2015. máj. 20. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!