Mi lehet a mátrixon túli valóságos világban?
Ezt kiegészíteném egy gondolattal:
"2 magyarázat adható csupán :
- Az elektronnak van tudata és tudja hova kell becsapódnia
- Mi a tudatunkkal hatunk az anyagra, mert mikor figyelünk akkor csak egyik résen megy át, de mikor nem mindkettőn. Azaz a mi tudatunk hat az anyagra"
Vagy harmadik lehetőségként a TUDAT egy gigantikus rendezőelv, amely mindennek meghatározza a pozícióját a világegyetemben. A miénket is, amíg benne élünk (azaz: a "testünkben").
"Lényeg : Mindenféleképpen megjelenik a materialista tudománytól távoli TUDAT. Vagy a mi tudatunk hat az eseményekre vagy minden anyagnak is van tudata."
Vagy a tudat és az anyag lehet, hogy nem is választható ketté. Erre utaltam az előző oldalon is, csak nincs időm a kérdezz-felelek vitákra: mi van, ha maga az anyag is a tudatnak egy más, számunkra érzékelhető minőségű változata? Annak egy része? Mi a helyzet, ha a mi biológiai testünk a mi, saját kis tudatrészünk kivetülése ebben a világban? Tudom, ez nagyon messzire vezet a materializmustól, de az számomra egy meghaladott elmélet. Nem azért, mert szuperokosnak tartom magamat, hanem azért, mert ezernyi jelét látom annak, hogy távolról sem alkalmazható, érvényes mindenre.
"Stephen Hawking kozmológus "
És elméleti fizikus.
"Michio Kaku a húrelméletet kutatja"
Mert ő is elméleti fizkus.
"Nem az, csak te nem érted. "
Kvantumfizikus? Kire gondoltál? R(h)onda Byrne-ra? Merthogy ő még az egyetemet sem járta ki. "
PL Amit Goswami (kvantumfizikus professzor), Wheeler (kvantumfizikus professzor),"
Én azt kérdeztem, hogy kire gondoltál, erre te meg alanyesettel válaszoltál. És még én nem tudok értelmezni...
"A fizikus barátaid nem értenek hozzá. "
Gratulálok, hogys látatlanban el tudod dönteni az emberekről, hogy kik és mik.
"Te csak ennyit tudsz :P "
Mennyit? Ennek itt szintén nincs értelme.
"Mit ? A hülyeségeidet ? "
Nem. Az axolotl-ös példát például. És még te mondod magadról ilyen érveléssel, hogy egyetemet végeztél...
"Ha halott, nem lehet élőlény."
Gratulálok, hogyha az ötödikse biológíát sem érted meg. Az életjeleket nem mutató testeknek három állapotukk van:
1) Élettelen. Nem élt, nem él, és soha nem is fog élni.
2) Halott. Élt, de most már nem él, és nem is fog élni.
3) Csíraképes állapot. Nem élt, és most sem él, de később élhet.
És még én mondok hülyeségeket.
"Nem. Sok agyhalott is visszatér és beszél az emlékeiről és ezet sokszor tudósok."
Most minden olyan embertől kérdezem, aki ezt olvassa: EZ KOMOLYAN NORMÁLIS?
Kérdező, ismételten bebizonyítottad, hogy ostoba vagy, és kicsit sem értesz a biológiához:
"Az agyhalál állapotában a személy agya olyan mértékben károsodik, hogy többé nem képes a szervezet tudatos irányítására, a vegetatív idegrendszer teljes vagy részleges sérülésekor." /Wikipédia/
"2 magyarázat adható csupán : "
...a jelenlegi tudásunkkal. A rég emberek ugyanígy gondolkodtak a Napról: Az akkori tudásukkal csak az volt lehetséges, hogy a Föld körül forog a Nap, emiatt halad az égen. Az igazi tudós elme mindig keresi a jobb megoldást a saját elméleténél. Einstein is az általános relatívitáselméleten gondolkozott halálakor, mert nem elégedett meg a speciális változatával.
"Lényeg : Mindenféleképpen megjelenik a materialista tudománytól távoli TUDAT"
Legfeljebb a te kis dualista elmédben.
"Ergó győzött issten"
Ergo kicsit sem. Ajánlom a biológia, a fizika, a kémia, és úgy az összes tudományág alaptéziseit megtanulni.
Utolsó: Érdekes az elméleted, bár ott kijavítanálak, hogy a materializmussal JELENLEG tudunk választ adni mindenre. De megeshet, hogy később egy átfogóbb elméletet kell alkotni(ahogy azt te is írtad).
névte2en
A mátrixon belül ellentétpárok vannak, a mátrixon túl (lehet hogy) semmi nincs.
A mátrix vége kb. az ellobbanás =az összes ellentétpár ellobbanása.
Az is lehet, hogy ez egy árnyékvilág, egy tükörvilág, amiben a teremtő önmagát szemléli.
A mátrixot szemlélve úgy tudom magam értelmezni, mint Építőt (Építészt).
Én (valójában) kívül vagyok, a mátrix pedig térre (terekre) feszített energia (energiaháló).
...ha én nem vagyok, mátrix sincs... ha én vagyok, mátrix is van.
Az egész: tudat, posztulátumok, energia... erőfeszítés stb. és persze ezek ellenpárjai.
Párosan szép az élet és ez egy páros univerzum.
A titkosabb (rendi) ezotériák szerint ez a mi (3D) univerzumunk, csak egy nagyon kicsi és aberrálódott része, a nagy és normális valódi teljességnek vagy univerzumnak.
.........
Többek között az elaberrálódott játszmák miatt záródhattunk be ide.
(hazugságok, hamis egyetértések kierőszakolása, erőszakkal "megjavítás", egyetértő csorda kialakítása és felügyelése, Megértések felülírása és eltorzítása stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!