Miért volt olyan valóságos?
Volt két álmom amik olyan valóságosak voltak, hogy azt hittem, hogy tényleg ott vagyok. Röviden az első ilyen álmomban szellemekkel harcoltam a pataknál középkori öltözékük volt és a vezérük egy vörös hajú kislány volt tehát az egész akkori osztályom és velük harcoltam együtt, majd egyszer csak ahol egy ház áll a temető mellett ott is egy temető volt, csak arra emlékszem, hogy menekültem valaki elől, majd amikor kifutottam a temetőből akkor rám vicsorgott....
a másikban pedig a hajdani papunkkal mentünk a tengeren hajóval kikötöttünk egy szigeten aminek volt a közepén egy hegy a szigetlakók kedvesek voltak, de egyszer csak valami majomember szerű lények jöttek elkezdtek pusztítani és az utolsó amire emlékszem, hogy egy gerendán fekszek és égek, a tűzből pedig azt láttam, hogy mindenki meghal
bocs hogy ilyen hosszú lett de kíváncsi vagyok, hogy miért volt ez olyan valóságos van valami jelentésük?
Talán valami előző életből fen-maradt emlék mármint a második rész..
Az első rész szerintem valami lelki vívódás lehet, az ember olykor a saját szellemeivel küzd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!