Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nem hittem, hogy valaha ilyen...

Farkas András D. kérdése:

Nem hittem, hogy valaha ilyen kérdést teszek fel, főleg, hogy nem hiszek benne, nincs rá bizonyítékom, sőt nem is akarom, hogy valóságos legyen, hogy kell valami szellemnél erősebbet távozásra bírni?

Figyelt kérdés

Megpróbálok leírni mindent.

Én nem észlelem a természetfelettit, nem látok szellemeket, nem nagyon volt dolgom ilyenekkel. Majd volt egy időszak az életemben, mikor nagyon "rákattantam" erre a témára, vagyis a természet felettire, mindig erről olvastam. Ezt az váltotta ki, hogy fura karaktereket rajzoltam, láttam pár dolgot "amit nem tudok mire vélni" és néha éreztem dolgokat, hideg lehelet, érintés, szúró fájdalom a hátam egy, majd több pontján, mintha piócák lennének rajta, egyszer, nem is tudom hogy mondjam, kiadtam egy fura hangot, a pupillám teljesen kitágult, majd mormoltam valamit majd mondtam anyukámnak, nemsoká itt van, nemsokára eljön, nem tudta miről beszélek, én sem, majd pár nappal rá fura dolgokat éreztem a wécében, ott történt pár nappal előtte az egész, azóta mindi csukva az ajtó, ha nyitva úgy érzem figyelnek, idegeskedni kezdek, félek, ráz a hideg, fájdalmaim lesznek, szó szerint érzem ha nyitva marad, anyukám és testvérem is érzett hasonlókat, szóval rátérnék a lényegre, ha valami itt van és létezik, és valahogy megidézhető, hogy lehet megszabadulni tőle, ha valaki találkozott már hasonlóval, mit tudott tenni, a negatív kritika is érdekel, mi lehet ez, személyiség zavar, paranoiai, megszállottság?

2014. jan. 29. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak szimplán beképzeled ezeket a dolgokat magadnak semmi több.
2014. jan. 29. 01:39
 2/11 anonim válasza:
100%
Jó tanács: Ne olvasgass ilyeneket, főleg ne állandóan csak ezt. Én hiszek a szellemekben, és emiatt nem nézek olyan filmeket, amiben erről van szó, ritkán olvasok ezekről, azt is inkább csak nappal, mert utána sokkal jobban előjön a félelmem. Egy ilyen elolvasása után rendszerint minden kis apró reccsenésre, kattanásra felfigyelek, teljesen pánikba esem. Túl sokat fogalkozol a dologgal, azért van ez. Hihetsz bennük, csak ne gondolj rá, mert akkor el kezdesz rettegni valamitől, amiről nem tudsz semmit.
2014. jan. 29. 02:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a szellemekben, de ugyanannyira paranoid hajlamú vagyok, mint te, kérdező. A legjobb megoldás, ha hülyeségeket nem olvasgatsz. Én is letettem a horrorkönyveket, felhagytam a creepypastával, és már nem érdekelnek.
2014. jan. 29. 07:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is sokat olvasok ilyen témájú könyveket, és eddig még semmi ilyet nem sikerült bevonzani. Mondd meg neki, hogy menjen el, ja csak így simán. Ha nem jön össze, hívj papot, a helyi plébánián megtalálod. (Megjegyzem én nem vagyok vallásos, de lehet, hogy a te szellemed, démonod, igen.
2014. jan. 29. 08:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne csodálkozz, hogy ilyeneket tapasztalsz ha ilyesmivel foglalkozol, ilyesmiket olvasol. Teljesen természetes dolog. Amiket leírtál az mind betudható ennek. Amikor ilyesmit olvasgattam volt, hogy ki sem mertem menni éjjel a szobámból. Mindig kapcsoltam a villanyt mindenhol, nehogy véletlenül sötétbe kelljen kimennem pl WC-re. Volt, hogy hangokat hallottam, recsegést, lépteket, szuszogást, miközben éjjel feküdtem az ágyban. Volt, hogy alakokat véltem látni az ágyam mellett a szobába beszűrődő fényben.

Tudod mi oldotta meg? Erőt vettem magamon, felkapcsoltam a villanyt és kiderült, hogy nincs ott semmi, vagy van rá teljesen természetes magyarázat. A végén már "sportot" csináltam belőle, hogy megfejtsem a "szellemjárás" okát. Mindig meglett a ludas és soha sem egy szellem képében. Mondom ezt úgy, hogy hiszek az ilyesmiben. De attól még nem kell mindenbe a természetfelettit látni.

Lényeg. Ne foglalkozz vele. Nincs ott semmi, csak Te. Te beszéled be magadnak. Te vagy a saját félelmeid forrása. Az egész csak a Te fejedben létezik. Amint ez tudatosul benned szépen el is fog tűnni minden. No para, nincs mitől félni. A félelmed csak annyira erős amennyire erőssé teszed.

2014. jan. 29. 08:05
 6/11 anonim ***** válasza:
10%

Jah! persze, persze itt a GYK-n mindenki lehet szuperhős, látnok, vagy ufók által elrabolt ember tudod én nem hiszek neked sztem csak itt akarsz villogni persze az ezósok besz'pják az egészet

Amúgy, amit most elmondtál drogtúladagolásra tippelnék a táguló pupilla, hallucinációk, paranoid képzelgés, stb. a tünetek erre utalnak, szóval ne drogoz és tudom mit akarsz mondani, hogy nem drogozol. De, amit mondtál az magáért beszél.

J Kókler

2014. jan. 29. 08:50
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

a WC-ben én is szoktam dolgokat érezni

ilyenkor célszerű kiszellőztetni

amúgy meg ne igyál annyit, ha berúgok, én is mindig démonokkal harcolok, mert jönnek a kis retkek

2014. jan. 29. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem csinálj egy tértisztítást.

[link]

vagy ebbe is beleolvasgathatsz

[link]

2014. jan. 29. 19:57
 9/11 Boldi11 ***** válasza:

Nah ahogy azt az előttem lévők írták, egyszerűen betudható annak ,hogy ilyeneket olvasol és ez nyugtalanít,mert ilyenkor ki vagy élezve minden olyan dologra amit olvastál.

Ajánlom mérsékeld az ilyen tartalmú olvasást...

Véleményem szerint ezek a "jelek" nem feltétlenül utalnak szellem,démon vagy inhumánus lény jelenlétére.

De ha vallásos vagy kereshetsz abban menedéket vagy barátok, rokonok, anyukádék az ilyen "lények" ellen a legegyszerűbb fegyver a tiszta szeretet.

2014. jan. 29. 21:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, igen, elég valószínű hogy csak beképzelem, a pia és drog konkrétan nem nagyon játszik szerepet az életemben, de reális megoldás lenne, de rengeteg másnak is be lehet tudni, szóval köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 29. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!