Mi lehet a mátrixon túli valóságos világban?
"Ez a világ csak illúzió."
Nem az.
"Bebizonyítottál kvantumfizikusok"
Nem bizonyítottaK be semmit. Kire gondolsz, Zoltán"Kvantufizikusra"?
"lásd Titok"
A Titok a valaha létezett legostobább és legrosszabb "tudományos" film, a 27 Gramm mellett. Tele van dezinformációkkal, tévedésekkel, túlzásokkal, hamis vagy rossz érvekkel, és egyéb finomsággal.
Egyébként biztos nem élünk mátrixban.
Eléggé kényelmetlen lenne.
névte2en
"Nincs bebizonyítva, csak egy felvetés, hogy mi van ha, kutatók ezt vizsgálgatják, de sehol nincs leírva, hogy bizonyított tény."
A tudósok eleve elfogultak, tagadnak minden nem kézzelfogható dolgot és ha már ezt el merik fogadni lehetőségként, akkor én biztos vagyok benne, hogy így van !!!
"Igen? Akkor lépj ki a mátrixból...hajrá, várom:)"
Nem tudok, mert ide köt valami, mint tégedet.
"Valószínűleg egy másik hologram. Kilépni ebből pedig a biológiai halálod pillanatában fogsz."
De ha másik hologram, akkor az se a valóság. Mi a valóság?
Halál után a valóságba lépnénk ? Kétlem. Fények összevissza cikázása lenne a valóság? Mi értelme ennek?
# 5/5 Te meg tanulj még, mert buta vagy
Szerintem meg az tanuljon akinek az egyetlen információforrása a paranormal.hu, és leostobázza a tudósokat.
Gondolom erre alapozol: "Elméleti fizikusok egy csoportja olyan matematikai konstrukciókkal állt elő, melyek értelmében nem lehetetlen, hogy univerzumunk csak egy másiknak a vetülete, bár az eredmény egyelőre nem vonatkoztatható a mérhető világunkra."
Olvasd el még egyszer (és addig ismételd, amíg nem sikerül felfogni).
A Titok című színvonalas klasszikus meg annyira marketingszagú, amilyen talán még nem is láttam. (Az, meg hogy egy (kamu)film be tud bizonyítani valamit, külön kedves feltételezés)
"# 5/5 Te meg tanulj még, mert buta vagy"
Melyikünk nem tudja a mátrix szó jelentését? Te. Ki hiszi a Titkot megalapozott, jó filmnek? Te. Ki nem érti még csak alapszinten se a kvantumfizikát? Te. Ki képtelen még az alap szavakat sem leírni? Te. Ki nem járta még ki a nyolc általánost? Te. Mondjak még érveket?
névte2en
"De ha másik hologram, akkor az se a valóság. Mi a valóság?"
Nem, valószínűleg az sem az. A valóság a tudat lehet, és annak teremtő ereje. Aligha tudjuk mi innen, a Földről megmondani, mi a valóság, csak azt, mi tűnik annak. Per pillanat nekünk itt az anyag, mert meg tudjuk fogni (tapintás), látjuk (látás), halljuk, stb. Ha nem volnának ilyen érzékszerveink, más volna a valóság számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!