Ezoterikusok, miért hisztek helytálló bizonyíték nélküli dolgokban?
Például:
- Paranormális képességek
- Telekinézis
- Gondolatolvasás
- Gondolatátvitel
- Földönkívüli élet
- Természetfeletti jelenségek
- Természetfeletti lények
- Mágia
- Jóslás
- Stb.
Ezekre nincsenek megfelelő bizonyítékok, csak:
- Képek (könnyű hamisítani)
- Videók (szintén hamisítható)
- Leírások (Hazudni is lehet)
- Hallás alapján terjedő történetek (erről már ne is beszéljünk
- Ezoterikusok által végzett kísérletek (pláne ne)
Utolsó: XD én sem gondoltam, hogy ez lehetséges.
finomakékpirula?: Szerintem nem valótlan dolog pl a gravitáció, amire 52%-os barátunk rácáfolt...
#12-es: Tudod ki a hülye? Na mondd azt a bizonyítékot, hadd halljuk!
#14-es: Az aurán és az auralátáson még mindig folyik a vita, és bár az aurát legtöbben valósnak tartják, az auralátást már kevésbé...
Egyébként a tudomány folyamatosan változik, mindig a jelenlegi tudásunk szerint. Úgyhogy az ezósok, ne mondják azt, hogy a tudomány mennyit tévedett, mert mondjuk egy gyurmadarabra sem lehet azt mondani, hogy ronda, mert át lehet formálni (bár ez eléggé hülye hasonlat, egyenlőre nem jutott jobb az eszembe), ahogy a tudományt is.
Szerinted érdekel engem, hogy ki mit gondol?
Látom téged nagyon, képes vagy még kiálni az interaktív sarokra is pár "zöld" pacsiért, vigyázz, nehogy jöjjön a strici, még a végén befog szolgálnak
És bizony a gravitáció helytelen, éppen ezért KELLET A SÖTÉT ANYAGOT BELEVENNI A KÉPBE.
Nem létező dolgot kitalált a tudomány, csak ne kelljen újra gondolni a newtoni törvényeket, de semmi gond...
a gravitáció helytelen?:O
légyszi,változtasd meg a fizikát!
én is érdeklődöm az ezotéria iránt és sz*r hogy az olyan miatt mint te lenézik a nyitottabb embereket,a tudomány és az ezoterika megfér egymás mellett,nem tudom hogy miért kell ebbe beleszólni
kérdező, szoktam belőle másolni, és?
Leírtam magamtól is, aztán bemásoltam a wiki szócikkét is, csak hogy értsék meg. De nem!
Utolsó, a gravitáció nem úgy működik univerzális szinten, mint a földön, mit nem értel? Erről szól a sötét anyag, erről szól a sötét energia, értsd már meg.
Hivatalos, hogy csak azért van ez a 2 rakás szar agyament hülyeség a tudományban, hogy ne kelljen elgondolkodni miért szar a newtoni törvény, akkor? Miért mondok hülyeséget? Ezt a tudósok mondják, mert ők pont leszarják, hogy mi miért van, őket az érdekli hogy hogyan van. És amíg kitudják a számolni a hogyant, addig őket nem érdekli, hogy létezik-e a sötét anyag vagy nem.
Ideje lenne már megvilágosodnotok, a tudomány 80%-a papíron létezik, nem pedig a valóságban.
A megnevezések csak címkék, a gravitáció is csak egy címke egy jelenségre, fogalmad sincs mi a lfasz az, értsd már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!