Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezoterikusok, miért hisztek...

Ezoterikusok, miért hisztek helytálló bizonyíték nélküli dolgokban?

Figyelt kérdés

Például:

- Paranormális képességek

- Telekinézis

- Gondolatolvasás

- Gondolatátvitel

- Földönkívüli élet

- Természetfeletti jelenségek

- Természetfeletti lények

- Mágia

- Jóslás

- Stb.

Ezekre nincsenek megfelelő bizonyítékok, csak:

- Képek (könnyű hamisítani)

- Videók (szintén hamisítható)

- Leírások (Hazudni is lehet)

- Hallás alapján terjedő történetek (erről már ne is beszéljünk

- Ezoterikusok által végzett kísérletek (pláne ne)

2013. jún. 24. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:

Utolsó: XD én sem gondoltam, hogy ez lehetséges.

finomakékpirula?: Szerintem nem valótlan dolog pl a gravitáció, amire 52%-os barátunk rácáfolt...

#12-es: Tudod ki a hülye? Na mondd azt a bizonyítékot, hadd halljuk!

#14-es: Az aurán és az auralátáson még mindig folyik a vita, és bár az aurát legtöbben valósnak tartják, az auralátást már kevésbé...

Egyébként a tudomány folyamatosan változik, mindig a jelenlegi tudásunk szerint. Úgyhogy az ezósok, ne mondják azt, hogy a tudomány mennyit tévedett, mert mondjuk egy gyurmadarabra sem lehet azt mondani, hogy ronda, mert át lehet formálni (bár ez eléggé hülye hasonlat, egyenlőre nem jutott jobb az eszembe), ahogy a tudományt is.

2013. jún. 24. 16:10
 22/81 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted érdekel engem, hogy ki mit gondol?

Látom téged nagyon, képes vagy még kiálni az interaktív sarokra is pár "zöld" pacsiért, vigyázz, nehogy jöjjön a strici, még a végén befog szolgálnak

2013. jún. 24. 16:13
 23/81 anonim ***** válasza:
14-es vagyok:nem azt mondtam hogy tévednek a tudományban,hanem azt hogy folyamatosan felfedeznek dolgokat,bebizonyítanak és megcáfolnak olyanokat is amiket régebben boszorkányságnak vagy lehetetlennek tartanak,ezért nem lehet kijelenteni hogy miket lehet bizonyítani és mit nem,túl sok feltáratlan dolog van még a világon,lehet hogy olyanokat amiket most ezoterikusok képzelődéseinek tartanak 100-200év múlva tényként fognak kezelni
2013. jún. 24. 16:14
 24/81 A kérdező kommentje:
Hát, 52-es te még nálam is bénább hasonlatokat tudsz kitalálni ;)
2013. jún. 24. 16:14
 25/81 A kérdező kommentje:
#14-es: Az utolsó bekezdést nem neked szántam, hanem annak aki az ellenkezőjét vallja :)
2013. jún. 24. 16:15
 26/81 anonim ***** válasza:
0%

És bizony a gravitáció helytelen, éppen ezért KELLET A SÖTÉT ANYAGOT BELEVENNI A KÉPBE.

Nem létező dolgot kitalált a tudomány, csak ne kelljen újra gondolni a newtoni törvényeket, de semmi gond...

2013. jún. 24. 16:23
 27/81 A kérdező kommentje:
52: Te is wikiről szoktál másolgatni...
2013. jún. 24. 16:31
 28/81 anonim ***** válasza:

a gravitáció helytelen?:O

légyszi,változtasd meg a fizikát!

én is érdeklődöm az ezotéria iránt és sz*r hogy az olyan miatt mint te lenézik a nyitottabb embereket,a tudomány és az ezoterika megfér egymás mellett,nem tudom hogy miért kell ebbe beleszólni

2013. jún. 24. 16:32
 29/81 anonim ***** válasza:
0%

kérdező, szoktam belőle másolni, és?

Leírtam magamtól is, aztán bemásoltam a wiki szócikkét is, csak hogy értsék meg. De nem!

Utolsó, a gravitáció nem úgy működik univerzális szinten, mint a földön, mit nem értel? Erről szól a sötét anyag, erről szól a sötét energia, értsd már meg.

Hivatalos, hogy csak azért van ez a 2 rakás szar agyament hülyeség a tudományban, hogy ne kelljen elgondolkodni miért szar a newtoni törvény, akkor? Miért mondok hülyeséget? Ezt a tudósok mondják, mert ők pont leszarják, hogy mi miért van, őket az érdekli hogy hogyan van. És amíg kitudják a számolni a hogyant, addig őket nem érdekli, hogy létezik-e a sötét anyag vagy nem.

Ideje lenne már megvilágosodnotok, a tudomány 80%-a papíron létezik, nem pedig a valóságban.

A megnevezések csak címkék, a gravitáció is csak egy címke egy jelenségre, fogalmad sincs mi a lfasz az, értsd már meg!

2013. jún. 24. 16:36
 30/81 anonim ***** válasza:

Nesze 52-es

[link]

(különben teljes néven poliateista,és nem csak P.)

2013. jún. 24. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!