Sárga Villanás? Mi a Fene?
Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.2011. máj. 29. 18:42
61/323 anonim válasza:
A papnak mindent mondj el oké? Ne félj, így vagy úgy, de kipateroljuk azokat az izéket! :)
62/323 anonim válasza:
ha nyoma volt és azt mondod hogy volt akkor nem csak álmodtad a támadást hanem tényleg megtámadott
63/323 anonim válasza:
Akkor a fényképek, hangfelvevök, hiába valóak. Már tudjuk mivel van dolgunk... :(
64/323 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva ezeknek a dolgoknak nem tulajdonítottam akkora ügyet de kezdek rájönni ez már nem vicces.Most is égetem a villanyt.Kicsit félek.xDJah am papnak elmondok minent köszi a segítséget.:D
2011. jún. 1. 21:05
65/323 anonim válasza:
a-a, nem hiábavalóak, én csak a leírtakból következtettem arra amire, ergó lehet hogy tévedek lehet hogy nem, látatlanba semmit se tudom 100%-ra mondani
66/323 anonim válasza:
figyi
ha megérkezik a pap akkor kérdezd meg hogy bele menne-e abba hogy az ottléte alatt hanfelvételt készíts,
ha elvégzi a tisztítást és a végénél 2 vagy három erős csattanást halotok akkor a démon eltávozott, ha nem akkor ottmaradt
67/323 anonim válasza:
De attól tartok ez a démon nem fog berezelni egy kis szenteltvíztöl. Ide egy démonokra specializálódott pap kell.
68/323 anonim válasza:
+ egy kutatócsoport akik dokumentálnak mindent
69/323 anonim válasza:
Googlén megpróbálok keresni egyet. De biztos nem olcsók... :(
70/323 A kérdező kommentje:
Jah am most unokatesóm eljött hozzán 4 éves és olyan fél 1-kor felébredt meg én is és láttam rajta mintha félne.Megkérdeztem tőle h megfogjam a kezed(nem vok b*** se pedo nyugi:X)erre elkezd mutatni egy pontba és mondja h miért az a bácsi ott magharap?Annyira beszartam nem mertem odanézni erre kérdem tőle milyen bácsi azt mondja h hát az ott aki áll.Odaszaladtam a villanyhoz és felkapcsoltam rögtön.
2011. jún. 1. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!