Közeli mozgó sárga fények?
Légömb:D meg meteorit kötelékben vagy alakzatban mind1 nem semmik vagytok:D...biztos h nem-.-"...Kíváncsi vagyok a szemtanuk mit mondanának.
Erre aki gombot var...azaz megcáfolja vmi oltári nagy tudományos köz emberes marhasággal azt megtapsolom mert ilyen már a mesében nincs hogy a szemünk elött történnek ilyen dolgok azt szúrjuk a hülyeséget h meteorológiai cuccos volt meg libák meg a jó ég tuggya mit etetnek az emberrel...
ma 09:45 He Tódi:D Félre értelmeztél:D Arra írtam h R*hattul a szemünk előtt zajlik le minden...csak némelyek még nem mosták ki azt a féltéglát a szemükből amit csipának neveznek:D Meteorológiai légömbnek magyarázzák meg meteoritnak ezeket a hogy is hívjákokat amit hőn szeretett amerikánk magyaráz már lassan 1-évszázada és úúúúnalmas:D ez az unalmas nem az h a "hülye gyerekek" ufót látnak :D mert akkor a fél Magyarország ezzel az erővel bolond.Ennyit az amatőr csillagászokról meg a p*cs tudja h még kik okoskodnak meg hazudtolnak meg embereket akik tényleg láttak valamit és az nem repülő varázsszőnyeget:D Meg vergődnek a véleményükért.Én már kis milliószor leírtam amit tudok és mindíg leszázalékolást kaptam mert mind 1-ik csak puffog mint a vipera a szeme meg jön ki mint a csigának de hogy 1 kicsit meg eröltetné azt a befásult agyát vagy fantáziáját bánja a bront minek hívják...az nem inkább belerúg a másikba mint h fogja az adást h vmi nincs rendben(tisztelet a mélyen tisztelt kivételnek)
Ezek itt voltak az emberi történelem során végig mikor tértek már észhez?Igazatok van éljetek búrában meg dolgozzatok minimálbérér meg tetszelegjetek a felvilágosult modern elmétekben...ahogy a mellékelt dolgok mutatják:D nagyon jól haladunk...a saját bolygónkon nem tudjuk mi van azt a marsra akarunk menni?Ugyan már kérem...az életünk egy cukormázas felfújt hab rengeteg amiből nem látunk ki...
Esküvő lehetett a közelben és ott elengedték a lámpásokat.
Más is látott már ilyent, de kár, hogy nem mindegyik embernél van távcső, hogy megnézze az ilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!