Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Közeli mozgó sárga fények?

Közeli mozgó sárga fények?

Figyelt kérdés
Most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nem gondolom hogy ez pont az volt de valaki magyarázza meg nekem mert megőrülök :)
2011. júl. 3. 01:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kösz a videót a lámpásról! szinte pont olyat láttam én is egyszer, csak akkor kötelékben repülő gépeknek hittem.
2011. júl. 3. 13:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is láttam már ezeket, mert a környéken lakok! Még senkisem említette ezeket a környéken és őrültnek tartottam magamat miatta, így nem nagyon beszéltem róla! Egyébként egyszer láttam ezeket szabályos háromszög alakban is és volt, hogy a kutyák a környéken megbolondultak, amikor láttam ezeket az égen, arról nem is beszélve, hogy mindig van egy nagyobb gömb, amiből kiszállnak kisebbek!
2011. júl. 3. 15:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Pontosan ilyenek voltak, köszi a videót :)
2011. júl. 3. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:

15:45

Én csak alakzatot láttam éléggé szabályos és folyamatos sebességgel mentek a kutyák ugyan úgy megbolondultak,és miután azok a bigyók eltűntek mint akit elvágtak...kuss volt egész éjszaka(az objektumok száma 10 megszámoltuk az egyik illetékes szomszéddal azt mondta ha nem hívom ki elsem hiszi.Utána kaptam egy pár telefont az éjszaka h láttam e meg mi volt...erre az volt a válaszom akkor h dúsztom sincs(nagyon be voltak kúpolva).Meg kerestem egy csávót akinek vannak ilyen könyvei.1-et lapozgattuk és b@szod ott volt benne olyan volt mint amit én figyeltem meg a szomszédommal.Kicsit elgondolkodtam.Racionális magyarázatot nem találtam rá de ziher h nem lámpás volt meg felőlem lehet akár milyen repülő az nem izzik úgy mint azok.Mindegy nem garancia az észre vételem de na...

2011. júl. 3. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Már egy másik topikban is volt róluk szó. Ilyenek voltak?

[link]

2011. júl. 4. 08:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Aki csinálta ezt a képet volt olyan hülye mint aki tovább küldi h gúnyt űzzön másból...Ettől egy 4 éves gyerek jobbat rajzol körülbelül 1 páran olyan szinten is vannak.
2011. júl. 4. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Jajj... :) Ez a kép elég jól kifejezi az UFO-s észlelések színvonalát is.
2011. júl. 4. 12:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Meg az itteni szín vonalat is.
2011. júl. 5. 16:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Esküvő lehetett a közelben és ott elengedték a lámpásokat.

Más is látott már ilyent, de kár, hogy nem mindegyik embernél van távcső, hogy megnézze az ilyent.

2011. júl. 6. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha valaki emlékszik még hogy mekkora port kavartak a pécsi UFÓ-k, arra is van magyarázat. 2009.10.10.-én voltak láthatóak. itt van ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=kl7TZmfJmUA nézzétek meg a feltöltési időt és a megjegyzéseket. Azok is lampionok voltak mint ahogy a legtöbb UFO észelésnél szokott lenni. Ezek is biztos hogy lampionok voltak.
2011. júl. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!