Fény az alagút végén? Halál közeli élmény?
Figyelt kérdés
Pl újraélesztéskor, amikor megáll a szív, majd újraéled az illető.. Mi tapasztalható?2011. aug. 24. 13:42
1/11 komasa válasza:
Édesapám szívműtéte közben úgymond elhagyta a testét, és egy lehúzó örvényt érzett. Tudta azt, hogy ha jobbra lép ki az örvényből tovább él, ha balra, akkor meghal.
Szerintem nincs kimondottan mindenkinél egyforma halál közeli élmény.
2/11 anonim válasza:
Hát van olyan is hogy fény az alagút végén, vagy látod saját magadat ahogyan ott fekszel az ágyon és próbálnak életben tartani.
3/11 Solarian válasza:
Jah felülrő nézed magadat. Aztán vált az alagutasra.
4/11 anonim válasza:
volt egy vak csaj, akinek éppen vala mi műtétjét kezdték el, és a csajnak leállt a szíve, de aztán sikerült újjáéleszteni, és akkor elmondta, hogy amikor meghalt, kiszállt a testéből, átment egy másik kórházi emeletre és megnézte az aznapi beosztást, aztán visszament a szobába ahol a teste van, és látta hogy az egyik doktoron felemás zokni volt. ezeket leellenőrizték, és tényleg úgy voltak ezek.
5/11 anonim válasza:
Sok ilyen élménybeszámoló van pl. Dr. Moody: Élet az élet után c. könyvében. Akit érdekel a téma, érdemes elolvasni.
6/11 anonim válasza:
Nekem egy mentős mondta, hogy már több újraélesztettet megkérdezett erről a fényről. Mindegyik úgy élte meg a halált, hogy azt hitték, elaludtak. Semmi fényt nem láttak. Egy öreg nénit többször is újra kellett élesztenie, megkérdezte tőle nem 1x, hogy szerinte mi történt. A válasz: 'elaludtam?'
7/11 A kérdező kommentje:
A vélemények megoszlanak. Akkor nem biztos, hogy a fény az alagút végén létezik, bár nem is kizárt. :-) Köszönöm a válaszokat! :-)
2011. aug. 24. 15:26
8/11 anonim válasza:
Az alagút végén a fényt az idegrendszer is okozhatja. Nem kell feltétlenül ,,látni" hiszen a szem nem is vesz részt ebben. Ha épp olyan az ingerlése bizonyos idegpályáknak, akár fényt is észlelhet az agy. Nincs ott alagút, meg semmi ilyesmi csak a próbálkozó, oxigénhiányos agy igyekszik a maradék ingert fenntartani. Normális esetben ,még becsukott szemmel is láthatsz fényeket ha épp rosszul vagy. Mellesleg aki elájul , az is beszámol szemkáprázásról, erős , távoli fényről néha, közvetlenül az ájulás előtt.( csukott szemmel) Szóval , a beszámolók nem kamuk, láthattak bármilyen fényt , képzelődhettek is abban az állapotban, hiszen nincs keringés és a maradék agyi kapacitás okoz ilyen jelenségeket. Semmi mágia nincs ebben. Hihetsz a beszámolóknak, hiszen nem hazudnak amikor fényeket látnak. Kivéve aki valóban álomba szenderül. Persze, alagút nincs:-)))
9/11 anonim válasza:
Nem mindenki megy át...Én "természetgyógyász" vagyok és látom a szellemeket...igazából ha van valami olyan ügyük amit még el kell intézniük akkor itt maradnak.Kb. mint a szellemekkel suttógó :)
10/11 anonim válasza:
Az alagút vagy bármi más fényesség az agy játéka szerintem is. Egyetértek, megy a zöld kéz:-)) Nemrég a vérnyomásom ingadozott és minden ájulás nélkül is fényeket láttam mag alagút szerű valamit. Olyan mint amikor csillagokat lát az ember amikor szédül.Szerintem senki nem lát szellemeket, a film meg egyébként is fantáziaszülemény. Az a helyzet, hogy (sokak számára bizonyára kiábrándító) a valóság sokkal unalmasabb, mint azt szeretnék hinni. Szellemek nincsenek, sem alagút, be a neurológia és biológia szolgáltat ilyen élményket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!