Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sárga Villanás? Mi a Fene?

Sárga Villanás? Mi a Fene?

Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.
2011. máj. 29. 18:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/323 A kérdező kommentje:
Ez már nem is szellem.
2011. jún. 11. 17:55
 92/323 anonim ***** válasza:
91%
Bármi legyen is, én kissé szkeptikus vagyok.
2011. jún. 11. 18:57
 93/323 anonim ***** válasza:
0%
Akkor tényleg gáz van, ha követnek is titeket. Ha pedig ilyen nagy horderejü dolgokat müvelnek, pl a lebegtetés, akkor nem csoda hogy nem vált be a pap. Ezek igazi nagy ágyúk lehetnek, mert olyanról hogy egy démon képes felemelni egy kb 60 65 kg-os testet, olyanról nem hallottam. Öszintén szólva remélem hogy csak kitaláltad a sztorit, mert ilyen történeteket még a hauntedben sem hallani.:( Azt javaslom hogy keressetek fel egy másik démonüzéssel foglalkozó szakembert. És ha már ilyen súlyos a helyzet, nem ártana megpróbálni a mágia és okkultizmus részleget. De semmit se használj addig, amíg utána nem nézel hogy nem-e veszélyes!!!
2011. jún. 12. 13:59
 94/323 A kérdező kommentje:
Helo!Lehetséges az h fél a kutyáktól mert h nekünk van két Dobberman-unk és este a szobámban szoktak lenni.Ott fekszenek az ágyam mellett és amikor már én is hallom h ropog a padló meg recseg az ajtó elkezdenek ugatni meg morogni mint az őrültek.Erre se kép se hang abbahadják és elmúlnak a hangok is meg minden.Néha még az arcomat is elkezdik nyalogatni(mármint a kutyák:P)Am meg arra gondoltunk h kamerát szerelünk a szobámba de én nem akarom nehogy az történjen mint a Paranormal Activity végén(gondolom tudjátok)Am meg 55 kg vagyok.Meg szinte minden este egyre rosszabb dolgokat művel(tény kezdem azt hinni h meg akar ölni)
2011. jún. 13. 15:58
 95/323 A kérdező kommentje:
Szerintetek dühösebb lenne ha egyszer alvás közben kiraknám a telóm egy órára h hangfelvételt csináljon?
2011. jún. 13. 16:20
 96/323 A kérdező kommentje:
JA ÉS EZ NEM KITALÁCIÓ!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 13. 16:28
 97/323 anonim ***** válasza:
47%
Nem úgy értettem. Pontosítok. Remélem csak kitaláltad, mert ha nem, igazán nem lennék a helyedben. A kutyák biztos nem a démont észlelték, mert az nem ijed meg pár kutyától. Valószínüleg a kutyák a másik entitást érzékeltét. Nem ajánlanám hogy egyedül nekiálj felvenni. Nehogy kiszúrja, és feldühödjön. Ha minden áron meg akarod próbálni, hívd át az egyik barátodat, (már ha van ilyen bátor személy), hogy az nap aludjon veled hogyha történne valami, tudjon segíteni. Amúgy mit akarsz még megtudni róla? Már tudjuk hogy rosszindulatú entitásokról van szó. Akkor mi kell még? A kutyák viszont maradjanak csak ott. Amíg legalább az egyik entitást távol tartják addig nem fogsz belehalni egy kis arcnyalogatásba. :D De ha elkezdenek nyüszíteni, AZONNAL MENY KI A SZOBÁBÓL, MERT AZ A DÉMON LESZ!
2011. jún. 13. 19:44
 98/323 A kérdező kommentje:
Helo!Az a helyzet h nyüszíteni még sose nyüszítettek.(remélem nem is fognak,am most is itt vannak és figyelnek:P)Ja és ma jön hozzám bnőm aludni de remélem nem lesz semmi.Am 3 hét múlva Szerbiába meek ott legalább nyugtom lesz.Am ezt nem mondtam de amikor elvégeztük az ördögűzést akk mintha vkit elkezdtek volna ölni ilyyen nyekergős hangok visongások hallatszottak.A függönyök is mozogtak és a szomszédok is látták.De nem sikerült és ezért a pap mondta h csak dühösebbek lettek és keres nekünk valakit aki ilyenekre szakosodott és talált is de még nem jött el.Azt mondta(mármint a pap)h 100% h ő megtisztít minket(vagyis csak engem)Állítólag azt mondta h engem akar csak.
2011. jún. 13. 19:59
 99/323 anonim ***** válasza:
64%
Amennyiben téged követ mert mondtad hogy a suliban is észlelted azt a sárga villanást, akkor igen téged. Amúgy figyelj, fura amit kérdezni fogok, de föleg régebben kiskorodban, vagy a közelmultban nem tapasztaltak olyat a szüleid, vagy te hogy pl 2, 3 évesen dühös lettél valamiért, elkezdtél üvölteni, és betört a tükör, ablak, vagy leesett egy kép a falról, satöbbi. Vagy valamikor begurultál és valami hasonló történt? Pl egyik osztálytársad szivatott, vagy szemétkedett veled, nagyon dühös lettél, és valami magától leesett a polcról?.
2011. jún. 13. 21:42
 100/323 A kérdező kommentje:
Hát ezzel kapcsolatban régen még én is emlékszem rá mikor kb 7 éves lehettem nagyon dühös voltam valamiért és (lehet h hülyén hangzik)de magától leesett a tányér az asztalról.Ami fogalmam sincs hogyan történhetett hiszen az asztal közepén volt gurulni meg biztos nem gurult.Am igen történtek ilyen dolgok és még most is történnek.Azt is mondták h az is jelent valamit ha megjelenik neked a szellem(démon).Am miért kérdezed?
2011. jún. 14. 14:44
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!