Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sárga Villanás? Mi a Fene?

Sárga Villanás? Mi a Fene?

Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.
2011. máj. 29. 18:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/323 A kérdező kommentje:
15 éves tini vagyok:)
2011. jún. 1. 19:48
 52/323 anonim ***** válasza:
64%
Igen, lehetséges. Ez olyan mintha beleszartál volna a levesébe. :)
2011. jún. 1. 19:49
 53/323 A kérdező kommentje:
Okés akk egyre jobban bele fogok szarni:D
2011. jún. 1. 19:53
 54/323 anonim ***** válasza:
64%
Írtam egy tagnak, akivel egy másik ügyön beszélgettünk, és úgy tünik ért a témához. A nevét nem tudom, ö is név nélkül van a gyakorin. Remélhetöleg ír. Addig is ha van kamerád, fényképezögéped, mobilos is jó, próbálj fotókat készíteni. Éjjel pedig tegyél hangrögzítöt az ágyad mellé, hátha felvesz valamit. Ugyan így tegyél az aktív zónáknál is. Mindig ha látsz, hallasz valamit, meny oda, és csinálj pár képet.
2011. jún. 1. 20:25
 55/323 anonim ***** válasza:
59%

olvastam hogy ropog a parketta az ajtód elött-> ergo valami "nehezebb" entitás közlekedik,

könyv esett le ->erős szellem vagy démon van körülötted/ a házban,

villanások:( off: halt meg valakid a családból?) ha igen akor lehet hogy próbálkozik a védelmeddel, vagy ép ellenkezőleg, lehet hogy egy "külsös" szellem-et koordinál a démon hogy hozza rád a frászt /a démonok és a sötét szellemek a félelmet használják ki és képesek más szellemeket irányatani,itt tartani/

2011. jún. 1. 20:45
 56/323 A kérdező kommentje:
Okés köszi eddig nem volt semmi mozgolódás.Am könnyű mondani de nehéz csinálnixd De azért megpróbálkozok mindennel.Jah am egyszer kb 2 éve tesóm szobájába le akartam fotózni a macskát és ott volt felette egy szellem gömb féle.A képet sajnos nem toom mutatni mert annyira fétem h egy idő után kitöröltem.Szólj lécci ha van vmi.
2011. jún. 1. 20:45
 57/323 A kérdező kommentje:
ÖÖÖ nm halt meg senki csak dédi papám de őt meg nem ismertem.Tehát nem hiszem.Nah most jó h eszembe jutott hátha jelent ez valamit.Asszem 3 héttel ezelőtt kb(de nem biztos lehet előbb)azt álmodtam h ülök a széken tanulok és megjelenik egy aranyos kislány az ajtómban.Egyre jobban közeledek felé amikor hirtelen komolyan mondom(olyan mintha az ördög lett volna)átváltozott és egy iszonyú nagyot beleharapott a lábamba.Ekkor hirtelen megjelent egy bácsi és elüldözte a "lányt" oda akartam menni hozzá és eltűnt.Ekkor arra ébredtem fel h iszonyatosan fáj a lábam,mintha égett volna.Am reggel elmondtam anyumnak h hogy nézett ki a bácsi és erre azt mondja h most teljesen leírtam a dédi papámat.Lehetséges h ő vetett véget ennek?
2011. jún. 1. 20:53
 58/323 A kérdező kommentje:

Am ma este 10-kor jön hozzán a pap körbeszimatol:D

Am ő neki van tapasztalata az ilyen dolgokban:D

2011. jún. 1. 20:56
 59/323 anonim ***** válasza:
30%
nincs kizárva hogy dédipapád volt, (off: volt látható nyoma az álombeli harapásnak reggel?) amugymeg a kezdetben aranyos kislány később sátáni lény, egy vagy több erős démonra utal
2011. jún. 1. 20:57
 60/323 A kérdező kommentje:
JAh hát helye a harapásnak megnéztem és láttam ott egy kék foltot de úgy gondoltam h csak egy ér.De pár hét múlva elltűnt tehát hagyott nyomot.
2011. jún. 1. 21:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!