Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sárga Villanás? Mi a Fene?

Sárga Villanás? Mi a Fene?

Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.
2011. máj. 29. 18:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/323 A kérdező kommentje:
Am toom milyen az amikor például kinyitom az ajtót és a fény visszaverődik.De ez egyátalán nem olyan volt.Ya elmondom h aznap este megint megtörtént!!!!!!Olyan fél 1 körül.
2011. máj. 30. 19:00
 22/323 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit jobban leírnád? Csak mert nem sokat tudunk meg abból, hogy láttál egy sárga fényt. Mekkora volt? Hol volt? Mennyi ideig tartott? Milyen erős volt a fénye? Azóta mióta kiűztétek azt a szellemet, tapasztaltatok furcsaságokat? Hány kutya ugatott, és milyen messze voltak a háztól? A ti kutyáitok voltak, vagy a szomszédé?
2011. máj. 31. 17:40
 23/323 A kérdező kommentje:
Akk mindent írok részletesen.Egyszer csak ettünk és kb két másodpercre bevillant egy sárga fény.Az egész házban!A mi kutyánk is ott volt aki a teraszon ücsörgött.Am az összes kutya ugatott az utcában.Mint akik megőrültek volna!!Durva volt.Jah am este megint megtörtént már 3x.Mostmár kezd fura lenni tényleg.
2011. máj. 31. 19:21
 24/323 A kérdező kommentje:
Jah és a fénye elég erős volt de persze csak kb 2másodpercig tartott.A szellemmel kapcsolatban annyit h gépeztem egyik este és hirtelen iszonyatos erővel megroppant az ágyam odanéztem és megint villant egyet.
2011. máj. 31. 19:23
 25/323 anonim ***** válasza:
34%
Akkor javaslom hívjátok fel azt, aki az előzőt elűzte. Azt mondta hogy a szellem milyen fajta volt? Szellem vagy démon? Mert ez a valami csak valami démon lehet, mert egy átlagos szellem nem képes ilyen nagy horderejű dolgokra. NAGYON GYORSAN CSELEKEDJ, MIELŐTT ELDURVULNÁNAK A DOLGOK! :(:(:( Bár őszintén szólva ilyen esetről még nem hallottam. Egy tuti, vigyázz vele...
2011. máj. 31. 19:33
 26/323 anonim ***** válasza:
42%
Még valami, NE MUTASD FÉLELEM JELÉT! Mert attól bedurvulhat.
2011. máj. 31. 19:35
 27/323 anonim ***** válasza:
42%
Ha lehet, kapcsoljátok ki a fölös energiaforrásokat. Mert megtudják csapolni. Ki volt az, aki régebben elűzte? Pontosan mi ő? Úgy értem pap vagy mi?
2011. máj. 31. 19:37
 28/323 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom egy szélhámos...
2011. máj. 31. 20:46
 29/323 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk lehet. De ha nem javult volna a helyzet, akkor nem úgy mondja hogy "régebben volt egy szellem".
2011. máj. 31. 21:34
 30/323 anonim ***** válasza:
31%

Na mostmár az összes kutya ugatott :LOL ha így lett volna, mondtad volna előszőr.

Tipikus ezós kitalációs mese. Minden újabb elmeséléskór egyre több részlettel nagyítod fel.

Belemagyarázásból jeles ! :DDDDD

2011. máj. 31. 23:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!