Sárga Villanás? Mi a Fene?
Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.2011. máj. 29. 18:42
41/323 A kérdező kommentje:
JA AM MAJDNEM ELFELEJTETTEM!!Ma suliban kikértem magamat wc-re és olyan volt mintha megint villant volna.Eléggé beszartam ott a sötétben.Gyorsan vissza is mentem órára.Am a démonnal kapcsolatban:képes arra h megöljön.Bocsi ha hülye kérdés.
2011. jún. 1. 19:23
43/323 anonim válasza:
Sötétben? Hogy hogy sötét volt? Figyelj, nem akarlak megijeszteni, de ha ez démon, igen akár meg is ölhet ha akar. De általában nem ez a céljuk hanem az, hogy megfélelmítsenek, és ezzel leszívják az energiáidat.
44/323 A kérdező kommentje:
Úgy volt sötét h nem fali wc-hez álltam hanem bemntem az ülősbe és nem kapcsoltam villanyt.Am ez már a negyedik alkalom h sárga villanás jelentkezik.Kezdek megijedni...kiwi vok mi lesz ma éjszaka
2011. jún. 1. 19:31
45/323 anonim válasza:
Ezzel valószínüleg a frászt akarta rádhozni. Mégse olvasd el, mert lehet hogy ezt akarja. Hisz egy horror film után jobban fél az ember, igaz? Amúgy inkább egy öngyilkos, mint egy démon.
46/323 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs elolvasni.Am észrevettem minnél jobban félek este annál jobban jönnek ezek a fura dolgok.Am nem fura ha egy percben kb 20x megroppan a parketta az ajtóm előtt?
2011. jún. 1. 19:37
47/323 anonim válasza:
De ha nem csak a házban van, akkor rád van tapadva. Ekkor nem ér semmit ha elmész. AZONNAL HÍVJ PAPOT VAGY MÉDIUMOT AMILYEN GYORSAN CSAK LEHET! Amúgy hallottam egy módszerröl, ami egyes állítások szerint használ. Éjszaka amikor alszol, szórd körbe az ágyad s?val. Ez (állítólag) távol tartja a gonosz szellemeket. De a körnek nem szabad megtörnie, vagy nem használ.
48/323 anonim válasza:
Ezt mondtam! Minél jobban félsz, annál több energiát tud leszívni, és annál erösebb lessz. Gondolj jóra, nevess, kacarássz, mert ezeg megint csak mondom, (állítólag) legyengítik, mert pozitív energiát termelnek, ami elméletileg méregként hat rájuk.
50/323 A kérdező kommentje:
Köszike én lefekvés előtt mindíg körbeszórom szenteltvizzel a szobámat.Néha tök csönd van néha nem.Am köszike a tippet kipróbálom.Am még először amikor elkezdett este ropogni a padló meg dobogni az ágy akk egyre erősebben kezdtem gondolni a bnőmre meg a kezemben is volt egy karkötő amit tőle kaptam.Egyre jobban éreztem magam ettől és a végén megszűntek ezek a dolgok aztán elaludtam.Lehetséges h ezzel elűztem éppen akkor?
2011. jún. 1. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!